federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

01octubre

Entrenament al refugi de Rasos de Peguera

Tecnificació FCOC

Entrenament al refugi de Rasos de Peguera

Aquest diumenge 28 de setembre, un cop finalitzada l’entrega de premis del Campionat de Catalunya de Relleus, es va realitzar l’entrenament del mes de setembre del grup de tecnificació de la nostra federació al Refugi de Rasos de Peguera.

L’ entrenament que constava de dos exercicis: una estrella i una exercici per parelles; on cadascú tenia una part del recorregut i l’havien de completar entre els dos. Encara que no era ni molt llarg, ni molt dur, les condicions climatològiques de pluja i fred van complicar molt les coses.

Van participar de la convocatòria els següents orientadors: Quim Vich (COC), David Riba (COC), Luca Almiñana (COC), Joel Suñé (COC), Quim Solé (COC), Enric Dedéu (COC), Dídac San José (COC), Laia Medina (Sabadell-O), Jordi
Moragues (UEVic), Amadeu Grau (UEVic), Aniol Bisquert (UEVic).

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra participació

Posted in Orientació a peu

01octubre

Nou circuit de curses populars al Penedès

El C.E. Azimut organitza el proper 11 d'octubre a la localitat de Canyelles una cursa d'orientació en format rogaining de 3 hores, dins la nova Lliga de Curses d’orientació Gran Penedès.

La sortida serà a les 10:00h a la plaça del Casal.

Mes informació e inscripcions a
http://o-canyelleshaglofs.blogspot.com.es/

Posted in Orientació a peu

16setembre

Campionat de Catalunya de Relleus 2014

Rasos de Peguera

Campionat de Catalunya de Relleus 2014
Ja tenim aquí la cursa més divertida de l'any!!! 

Aneu-vos preparant per orientar-vos entre pistes d'esquí, zones de bosc i clarianes, petits llacs i penya-segats impactants, i per trobar algunes de les fites a gairebé 2000 metres d'alçada!

Vinga, Clubs! Aneu preparant els equips i les disfresses, que aquest any es preveu una competició excepcional!

Web amb tota la informació: http://orientacio-rasos-relleus-2014.blogspot.com.es/

Posted in Orientació a peu

02setembre

Resultats del Campionat del Mon BTT-O a Polonia

Resultats del Campionat del Mon BTT-O a Polonia
Un cop finalitzat el Campionat del Món de BTT Orientació a Polònia, podem hem de felicitar als corredors catalans per les possicions obtingudes en la seva participació amb la selecció espanyola, destacant en la cursa de mitja distància tant homes com dones, i la 12ª possició en relleus masculins (En la categoria femenina no es va poder participar per manca d'integrants femenines a la selecció).

Continuar llegint per resultats i més informació ... 

02setembre

A finals d’agost... hi ha ganes de tocar mapa!

Crònica de la 4ª etapa TASS-Ó 2014

A finals d’agost... hi ha ganes de tocar mapa!
Per David Farell, Vice-president de la FCOC.

No crec que sigui correcte dir que la temporada de curses arrenca al setembre, però  a l’Esquirol (Osona), en la 4a cursa puntuable pel Tass-Ó osonenc, es respirava un ambient de recomençar i d’entrenar-se per a les properes curses del calendari, les que decidiran les edicions 2014 de Copa Catalana i l’ O’Pyrene.

Déu n’hi do! tots els orientadors que ens hem pogut saludar abans o després de la cursa. El cert és que hi ha vingut força gent. Concretament érem 141 orientadors  (a l’anterior del Tass-Ó, el 22 de juny a La Guixa, van ser-hi 75). Són xifres interessants de cara a animar els clubs a organitzar aquests tipus de curses per a promocionar l’orientació al nostre país i per facilitar l’entrenament als federats.Posted in Orientació a peu

<<  73 74 75 76 77 [7879 80 81 82  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook