federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

09maig

17ª cursa d'orientació escolar

Èxit de participació a la cursa del Turó de Can Mates

17ª cursa d'orientació escolar
El passat 26 d'abril, es va celebrar la 17ª cursa d'orientació escolar, al parc del Turó de Can Mates. L'èxit de participació va ser total, arribant als 841 inscrits, dels quals, 105 van participar individualment i la resta per parelles.
Trobareu més informació a la web de l'OMET.


Posted in Orientació a peu

05maig

Crònica del Campionat d'Espanya en edat escolar

El Campionat d'Espanya en Edat Escolar 2015, s'ha celebrat a Albacete i ha estat el d'allò més intens, amb cinc competicions en tres dies.
Catalunya i va presentar una selecció escolar en edat infantil i cadet formada per: Paula Padilla, Laura Torres, Xènia Ledesma, Mariona Alsius, Diego Albert Fonseca,
Eric Loré, Aleix Aldoma, Andreu Grau, Laia Medina, Joana Martí, Anna Illa, Joanna Chichelnitzky, Omar Ould El Jebli, Arnau Loro, Pau Coll i Martí Nogué.

Destacar el bon ambient, la cohesió grupal i les ganes i motivació del grup al llarg de tot el campionat.

Felicitats a tots els esportistes pels resultats aconseguits i també felicitar el GODIH d'Albacete, la Federación de orientación de Castilla la
Mancha i la FEDO per la bona organizació d'aquests campionats.

Teniu tots els resultats a: http://www.fedo.org/web/competicion/o-pie/campeonato-escolar/campeonato-de-espana-escolar

A continuació,  més detall de les competions i resultats...


Posted in Orientació a peu

09maig

Campionats de Catalunya Sprint i Llarga distància

Palamós i Pals, 25 i 26 d'abril

El dissabte 25 d'abril, el barri vell de Palamós i la zona del port i el passeig van ser els protagonistes de les dues mànigues de l’Sprint, que a part de ser puntuable per a la Copa Catalana eren el Campionat de Catalunya de la modalitat. Una cursa de modalitat urbana, ràpida, però prou llarga i amb algun punt complicat suficientes per marcar clares diferències entre els corredors. El temps solejat va permetre que més d’un tanqués la jornada amb un bany a la platja.
Els guanyadors absoluts de la prova i nous Campions de Catalunya Sprint són Ludmila Fuster (GO Xtrem) i Pau Llorens (CO Berguedà). Els podis els van completar Marc Serrallonga (GO Xtrem) i Pol Ràfols (CO Catalunya) en masculí i Marta Sánchez (Aligots Girona) i Berta Masseguer (UE Vic) en femení.

El diumenge 26, la família orientadora es va desplaçar una mica més cap al nord, fins al nucli de Pals. Allà, amb un dels mapes clàssics de l’orientació catalana, esperava el Campionat de Catalunya de Llarga Distància organitzat pels Farra-O. A les dures condicions del terreny, amb molts petits desnivells que s’acaben acumulant a les cames i un terra molt sorrenc que sobretot als camins acaba trinxat i fa que córrer sigui molt més lent i pesat, es van afegir les males condicions meteorològiques. Durant gairebé tot el matí va estar plovent, tot i que finalment va sortir el sol. Per això, tot i que s’esperava un cursa ràpida, els temps no van variar gaire dels del passat cap de setmana a Vallfogona de Ripollès.
En total 448 corredors van prendre la sortida tot i el mal temps. Els primers llocs de les categories elit han sigut en categoria femenina per a Annabel Valledor (Badalona O) 1h21’01”, Ampa Gil (CO Berguedà) 1h24’44” i Tiina Uotila (Aligots) 1h38’26”; i en categoria masculina han estat Marc Serrallonga (GO Xtrem) 1h21’49”, Pau Llorens (CO Berguedà) 1h29’10” i Pol Ràfols (CO Catalunya) 1h30’48”.

Ara la temporada de Copa Catalana s’atura fins al 27 de Juny, cap de setmana en que es celebraran els 2 Dies del Berguedà a la Nou de Berguedà de la mà del COB.

Fotos Palamós 
Vídeo Palamós 
Fotos Pals

Posted in Orientació a peu

17abril

Seleccionats Campionat d'Espanya Escolar de curses d'Orientació

Albacete, del 30 d'abril al 3 de maig

Publiquem la llista de nois i noies seleccionats per representar a Catalunya en el proper Campionat d'Espanya Escolar de curses d'orientació, que es celebrarà a Albacete els propes dies 1 a 3 de Maig.

INFANTIL FEMENÍ
1. Paula Padilla Fernández
2. Laura Torres Valls
3. Xènia Ledesma Buscart
4. Mariona Alsius Serra


INFANTIL MASCULÍ
1. Diego Albert Fonseca Diego
2. Eric Loré Amigó
3. Aleix Aldomà Garcia
4. Andreu Grau Olivé


CADET FEMENÍ
1. Laia Medina Olmos
2. Joana Chichelnitzky Pinto
3. Anna Illa Camps
4. Joana Martí Romaní


CADET MASCULÍ
1. Omar Ould El Jebli
2. Anau Loro Sansa
3. Pau Coll Casellas
4. Martí Nogué Ullastre (reserva que sustitueix a l'Aniol Bisquert Parés)


Posted in Orientació a peu

15abril

Informació sobre les paparres

Podeu trobar informació sobe les paparres (garrapatas en castellà) i la transmissió de malalties als següents enllaços:

Borreliosis o malaltia de Lyme

Les paparres

Informació facilitada per la Carla Guillen, Reis Triquell i Carne Cristòfol. 
<<  72 73 74 75 76 [7778 79 80 81  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook