federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

02juny

Mar Soler, al Campionat del Món de BTT-O

Mar Soler, al Campionat del Món de BTT-O
La catalana Mar Soler, del club Go-Extrem s'ha classificat per anar al Campionat dle Món de BTT-O, que es disputarà a l'agost a Txèquia.
Mar, amb només 17 anys, es manté segona segona posició en el rànquing de la Lliga Espanyola.
20maig

2ona setmana d'Orientació a Sabadell

27,28 i 30 de Maig a Sabadell

El club UES torna a organitzar diverses sessions de formació per iniciarse en l'esport de l'Orientació, del 27 al 30 de maig a Sabadell. Trobareu tota la informació en l'enllaç: http://cangambusorientacio.blogspot.com/

Posted in Orientació a peu

20maig

Curs cartografia bàsica d'orientació

Curs cartografia bàsica d'orientació
ADREÇAT A: tots els interessats en dissenyar mapes d’orientació Esprint, de zones semi urbanes i de bosc, per a competicions locals o lligues de club e Inter clubs.

DATES: dos jornades, el dissabte 13 de juny (aprox 10h) i el 20 de juny (aprox 5h)

PROFESSORAT: dia 13 de juny, Ferran Santoyo. Dia 20 de juny, Assumpció Termens y Lluis Ollora.

LLOC: Vic, ubicació encara per concretar

MATERIAL necessari per l’alumne: ordinador portàtil amb wifi, bateria i cable per endollar, suport de metacrilat, adhesiu o celo, llapis de colors o punta fina, goma d’esborrar, brúixola.

CONTINGUTS D’ESTUDI PREVIS: els participants rebran uns continguts d’estudi sobre normativa cartogràfica que hauran de repassar abans del curs.

TREBALL CARTOGRAFIC: caldrà presentar un treball cartogràfic com a pràctica final, per demostrar que s’han assolit tots els conneixements. En el curs es determinarà l’abast del treball.

DIPLOMA: la FCOC proporcionarà un diploma d’assistència als participants que hagin assistit al 80% de les hores i hagin superta el treball cartogràfic.

PREUS: 50€ pels federats FCOC-FEDO o esportistes amb Carnet Catalunya Orientació 90 € resta de participants i no federats Descompte de 10€ per les incripcions realitzades abans del dimecres 27/5/2015 a les 23:59h

CONDICIONS I PROGRAMA ...
20maig

Entrenament del grup de seguiment

Collbató, 16 de maig

Aquest passat dissabte dia 16 de maig, va tenir lloc a Collbató l'entrenament mensual del grup de seguiment i tecnificació de la nostra federació. Aquest cop es va realitzar l'entrenament en una mapa cedit pel Lucas de Feo (UPC), que pràcticament no s'havia utilitzat mai. Era un mapa amb bosc típicament mediterrani i amb moltes zones obertes, on la vegetació primaveral feia reduir la velocitat de cursa. Després d'un petit rodatge d'escalfament, els esportistes van realitzar un exercici de l'estrella i després un recorregut de simulació de relleus d'uns 4,5 kms. Van participar d'aquest entrenament el Quim Solé, el Quim Vich, el Dídac San José, l'Enric Dedéu, l'Anna Illa i la Mariona Aslius per part del COC, la Laia Medina del Sabadell-O, el Martí Nogué, l?andreu Grau, l'Aniol Bisquert i l'Aleix Aldomà del UEVic, l'Arnau Loro del Badalona-o i la Paula Padilla de l'Aligots. A més a més alguns acompanyants també van poder realitzar el circuit. El pròxim entrenament està previst pel dia 6 de juny, en una localització per confirmar

Posted in Orientació a peu

19maig

ASSEMBLEA GENERAL DE LA FCOC ANY 2015

8 de juny de 2015

Lloc: Barcelona (Casa de l'Esport: Rambla Guipúscoa, 23-25, 1r pis (Aula). 08018-BARCELONA. Hora: 1a convocatòria: 18:00 hores. 2a convocatòria: 18:30 hores.
<<  71 72 73 74 75 [7677 78 79 80  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook