federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

21abril

Crida als federats perquè facin de voluntaris a les farmàcies

Es tracta de repartir medicaments als domicilis dels col·lectius més vulnerables

La FCOC (Federació de Curses d’Orientació de Catalunya) s’adhereix a l’acord de la UFEC(Unió de Federacions Esportives de Catalunya) amb el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya (CCFC) a través del qual es fa una crida al voluntariat a tots els federats esportius majors d’edat, a que ajudin a repartir els medicaments de les farmàcies als domicilis de les persones més vulnerables.

Els federats que estiguin interessats en col·laborar poden registrar-se a través d’aquest formulari https://www.farmaserveis.cat/farmaserveis_gestio/public/VOLUNTEER/COFB/form/register_sport . Si estan en alguna de les zones on manquin voluntaris, en poc temps rebran un avís per poder accedir a l'aplicació que gestiona aquest servei. Una vegada entrin a l'aplicació, caldrà que indiquin la seva disponibilitat de dies i hores, la seva ubicació i si disposen de vehicle.

Les farmàcies es comunicaran amb els voluntaris a través de SMS. En cas que puguin atendre la petició, i així ho manifestin, es presentaran a la farmàcia el dia i hora indicats per recollir el medicament i portar-lo al domicili del pacient, amb totes les precaucions habituals. Tots els voluntaris rebran un certificat personal (salconduit) per poder fer aquesta feina sense problemes de mobilitat.
16abril

Propostes dels clubs en època de confinament

Els clubs catalans d’orientació han organitzat múltiples activitats per fer més amè el confinament

Propostes dels clubs en època de confinament
Acostumats a córrer pel bosc, desplaçaments, entrenaments tècnics i preparació física els corredors/es d’orientació han vist com, d’un dia per l’altre, havien d’estar tancats a casa, com la resta de la població. Tot i el canvi espectacular de rutina, han readaptat el seus costums i, moltes vegades, gràcies als seus clubs, han pogut accedir a un ampli ventall d’activitats que van des dels jocs, lectures, concursos, puzzles, tècnica, confecció de mapes, exercicis de memòria, reptes i sense oblidar en cap moment mantenir una bona forma física.

La majoria de clubs catalans d’orientació han tingut un contacte permanent amb els seus socis, han interactuat entre ells i han omplert les llargues hores casolanes del confinament. A continuació us fem un resum de les principals activitats que han proposat els clubs catalans.

16abril

Cursos Online FCOC finals d'abril i principis de maig!

Cursos Online FCOC finals d'abril i principis de maig!
Degut al present estat d’alarma i el confinament del COVID19 des de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya ens hem vist obligats a suspendre els diferents cursos de formació presencial que teníem programats per aquest abril, maig i juny, englobant cursos d’iniciació, cursos de nivell mig i també el curs de tècnics nivell 1.

Però també hem aprés a reinventar-nos, i degut a l’èxit dels cursos ONLINE, us proposem ara també cursos de nivell mitjà!

14abril

Trencaclosques-O: jocs d'enginy per a tothom!

Si voleu continuar practicant orientació i fent-ho amb els jocs més divertits, estigueu atents a les xarxes per a no saltar-vos ni un joc!

Trencaclosques-O: jocs d'enginy per a tothom!
Durant les següents 3 setmanes, la FCOC ha dissenyat una iniciativa que tracta d'uns jocs d'enginy en el que hi pot participar tota la família. Cada dos dies, a les xarxes socials de la FCOC hi podreu trobar l'enunciat d'un joc. Cada joc serà diferent però sempre amb la mateixa temàtica: orientació! La solució a aquests jocs sortirà al cap de dos dies per a que pogueu comprovar si ho heu fet bé.

Avui comença la iniciativa amb els primer dels jocs. Es tracta de seguir les pistes de cara a descobrir on es troba cada un dels símbols. Ho aconseguireu?

Sort a tots!

#queda'tacasa

09abril

La UFEC presenta un Pla Marshall per a l’esport amb l’aval de totes les unions de federacions de l’estat

  •      El document recull 26 mesures en 4 àmbits: digital, fiscal, ocupació i finançament.
  •      La UFEC i la resta d’unions de l’estat portaran el document al Congrés i al Senat i al Consejo Superior de Deportes.
  •      La UFEC ha enviat el pla als parlamentaris catalans i proposarà reunions amb els seus diferents responsables d’esports per explicar-los les mesures perquè les puguin dur a terme.
<<  2 3 4 5 6 [78 9 10 11  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook