Properes curses

03novembre

Manifest en defensa de les institucions catalanes

Manifest en defensa de les institucions catalanes
LA FEDERACIÓ DE CURSES D'ORIENTACIÓ DE CATALUNYA S'AFEGEIX AL MANIFEST EMÉS PER LA UFEC, EN DEFENSA DE LES INSTITUCIONS CATALANES

La FCOC es manifesta condemnant els empresonaments dels 8 membres del govern català així com d'en Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, i exigeix la seva llibertat i fi de l'ordre de presó preventiva. Tanmateix volen transmetre tot el nostre suport a les families afectades.

A continuació trobareu tot el text del manifest emés per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

03novembre

Avui a l'Esportiu ...

Noticia BTT-O a Quart

Avui a l'Esportiu ...

Posted in BTT-O

02novembre

Crònica de la 2ª BTT-O temporada 2017

Quart, 29/10/2017

Crònica de la 2ª BTT-O temporada 2017
Aquest diumenge 29 d’octubre es va celebrar a la localitat de Quart (Girona) la segona cursa de BTT-O d’aquest any 2017. La prova, organitzada pel club gironí ALIGOTS, va ser tot un èxit comptant amb l'assistiència de gairebé 150 ciclistes que van poder gaudir dels magnífics terrenys de les Gavarres. 

Posted in BTT-O

06octubre

Informe UFEC competicions nacionals

Atès les inquietuds que algunes entitas esportives estan traslladant a la UFEC, vers l'amenaça de les federacions espanyoles de suspendre competicions d'àmbit estatal a Catalunya, des de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya us facilitem un breu informe per poder traslladar un missatge de tranquil·litat als organitzadors d'aquestes competicions.

Esperem que us pugui ser de servei, per qualsevol qüestió no dubteu en contactar-nos a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. 

INFORME UFEC COMPETICIONS ESTATALS

02octubre

Adhesió al manifest de la UFEC i Taula per la Democràcia

Adhesió al manifest de la UFEC i Taula per la Democràcia

La Federació de Curses d'Orientació de Catalunya s'afegeix a la crida de la UFEC per mobilitzar-se.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya, com una de les entitats impulsores de la Taula per la Democràcia, crida al conjunt de la societat Catalana a mobilitzar-se.

Les entitats integrants de la Taula per la Democràcia condemnen enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l'estat per intentar impedir el referèndum de l'1 d'octubre.

Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que s'han aplegat en els col.legis de Catalunya i per requisar el material per a la votació són absolutament inadmissibles i són una violació de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana. A hores d'ara ja portem més de 750 persones ferides.

La Taula per la Democràcia expressa la solidaritat i l'afecte a totes les persones ferides i desitja que es recuperin ben aviat. alhora que cnosiderem que aquesta fets mereixen una resposta contundent. Contatem la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s'estan produint per part del Govern i els organismes de l'Estat.

Per tot això, fem una crida al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d'un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la poítica i no l'autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

Com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats viscuda durant el dia 1,

- Convoquem a la ciutadania de Catalunya, patronals, empresaris/es, sindicats, treballadors/es, autònoms, entitats, institucions i tots i totes les ciutadanes de Catalunya a una Aturada de País, el dimarts dia 3 d'octubre.

Fem una crida al conjunt de forces polítiques is ocials de l'Estat Espanyol i d'Europa per a que facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.

Sortim al carrer, donem una resposat pacífica, contundent i democràtica. No tolerarem cap més agressió. Exigim la immediata retirada dels cossos policials.

ATUREM EL PAÍS
CATALUNYA, UN SOL POBLE
<<  1 2 3 4 5 [67 8 9 10  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook