federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

07maig

FAQ's esport i coronavirus - FASE 0

Compartim el document oficial del Gobierno de España amb les claus de la FASE 0 per els esportistes.

Resum de la UFEC, fase 0.

03maig

Arrenca la Copa Catalana d'e-Orientació!

Més de 100 persones han seguit avui en directe la retransmissió de les Semifinals i la Final. Més de 80 corredors i corredores van realitzar ahir la prova classificatòria

Arrenca la Copa Catalana d'e-Orientació!
Aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a la primera Copa Catalana de e-orientació de la història, amb la primera prova en un format inèdit que ha reunit més de 100 persones seguint la competició.

Posted in e-Orientació

29abril

Neix la comissió d'e-Orientacio dins la FCOC

El seu primer objectiu és desenvolupar la branca virtual de l'esport

La FCOC ha creat aquesta setmana una nova comissió. Es tracta de la comissió d’e-Orientació formada inicialment per Eloi Martí, Quim Vich, Bernat Ledesma i Eduard Vizcaya i oberta a qualsevol orientador/a que s’hi vulgui afegir. La seva finalitat és desenvolupar la branca de l’esport virtual que s’ha consolidat durant el confinament, bàsicament, a partir del videojoc Cathching Features i també crear la 1a. Copa Catalana d’E-Orientació.

Posted in e-Orientació

25abril

El confinament dispara la pràctica de les curses virtuals d’orientació

Aquest diumenge es disputarà la 1a. cursa popular de Catalunya de Catching Features

La sensació de córrer pel bosc que et dóna l’orientació és difícil de substituir, certament. Però si hi ha alguna opció que s’hi aproximi és el videojoc de simulació esportiva Catching Features, on un corredor/a s’endinsa per un terreny (que pot ser confeccionat a partir d’un mapa real) i pot competir com si fos una cursa oficial amb altres corredors sobre el mapa. Aquests dies de confinament pel COVID19, alguns orientadors catalans han anat descobrint aquest joc i fins i tot ja en tenim algun que participa als mundials i d’altres que han organitzat curses locals i el primer campionat popular de Catalunya, aquest diumenge, dia 26 d’abril. La UFEC fins i tot està treballant en l’esborrany d’una Llei que permetria reconèixer com a modalitat esportiva aquests campionats online en diferents modalitats esportives.
23abril

Feliç Sant Jordi!

Una breu història per a una diada diferent

Feliç Sant Jordi!
La Rosa Llibre de Santjordi n’estava farta i avorrida del confinament. Per no pensar-ne, s’havia instal·lat en una rutina: els dies laborables tocava teletreball, amb la qual cosa tenia unes quantes hores del dia amb el cap ocupat, i a les 20:00, puntualment, sortia a la terrassa a aplaudir amb fervor, ja que alguna persona propera havia agafat el maleït «bitxo» i se’n havia sortit gràcies a la dedicació i l’esforç d’un personal sanitari de traca.
<<  1 2 3 4 5 [67 8 9 10  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook