Properes curses

14març

Criteris seleccions Infanti i Cadet als Campionats Escolars d'Espanya

Aquest passat diumenge, dia 12, va tindre lloc a Sarrià de Ter (Girona) el Campionat de Catalunya Escolar 2017, CCE.
Aquest Campionat és prova de selecció per formar part de la selecció catalana escolar que competirà del 12 al 14 de maig a Cabrejas del Pinar (Sòria) al Campionat d'Espanya Escolar, per les categories Cadet Masculí, Cadet Femení, Infantil Masculí i Infantil Femení.

La selecció Catalana Cadet estarà formada per 8 membres (4 noies i 4 nois) i la Selecció Catalana Infantil per 8 membres més (4 noies i 4 nois).  Els tres primers classificats generals de cada categoria entraran directament a la selecció catalana corresponent a la seva edat i el 4t membre de cada categoria entrarà per decisió tècnica.

Per aquest motiu, tots els esportistes interessats a poder formar part de les seleccions Infanti i Cadet (i estiguin dins d'aquest grup d'edat), han d'enviar abans del diumenge 19 de març un correu a la FCOC (Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.) i una còpia del mateix a l'adreça Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. amb les següents dades:

NOM I COGNOM:
CATEGORIA:
DATA DE NAIXEMENT:
CLUB O ESCOLA:
MILLORS RESULTATS TEMPORADA 2015-16:

El dia 31 de març publicarem els integrants de les seleccions Cadet i Femení a la web de la Federació Catalana d'Orientació.

Posted in Orientació a peu

14març

XI Cursa d'orientació Nocturna Campus Nord UPC

XI Cursa d'orientació Nocturna Campus Nord UPC
 
S'acosta la tradicional cursa nocturna del Campus Nord.
Segur que esteu pensant: i aquest any què ens faran fer???. Aneu-vos preparant per orientar-vos entre zones de bosc, zones de parcs, zones de campus i zones INDOOR!! Aquest any ampliem mapa exterior i estrenarem mapa interior!
 
Vine a perdre't per les aules de la UPC el proper dia 22!
08març

Stage Hivern 2017

Guardamar, març 2017

Stage Hivern 2017

(text Benet Totusaus)

Aquest any el tradicional stage d'hivern organitzat per la FCOC, ha estat a la zona de Guardamar. Concretament als impressionants i recentment actualitzats mapes de Guardamar Nord i Centre i, també al nou mapa Guardamar Sud.

Aquest és un terreny de dunes que resulta un repte tècnic constant però que al mateix temps no és especialment físic per l'absència de forts desnivells i pel tou sòl arenós.

Posted in Orientació a peu

23febrer

Campionat Escolar de Catalunya

Sarrià de Ter, 12/3/2017

Campionat Escolar de Catalunya
El proper dia 12 de març celebrarem a Sarrià de Ter el Campionat de Catalunya Escolar tant per a nens i nenes federats, com per a escolars. Paral·lelament es realitzarà una cursa per adults que serà puntuable per a la Lliga Nord-O. Consistirà en dues curses, una de mitja distancia a partir de les 10 del matí, i un sprint a partir de les 13:00 hores. El guanyador serà el millor temps després de sumar les dues curses. 
 
El mapa és nou i s'estrenarà per a aquest esdeveniment. Els circuits són per diferents terrenys oberts i de bosc de diferent penetrabilitat. 
 
Les inscripcions ja són obertes i es tancaran el dia 5 de març.
 
Podeu trobar tota la informació a:
 
http://www.aligots.cat/wp-content/uploads/2017/02/CEE-GIRO-Sarria-de-Ter-2017_1.pdf

Posted in Orientació a peu

16febrer

Rose Kowalski i Oriol Serrallonga parlen de l'Orientació a Radio 4

El passat dia 14 de febre, la Rose Kowalski i l'Oriol Serrallonga (*) van estat xerrant sobre les curses d'orientació al programa "Més que esport" de Radio 4.

(*) La Rose és l'actual presidenta del club gironí Aligots i l'Oriol, a més de pertanyer al club Grions, és el coordinador de les curses del Consell Escolar de Barcelona (CEEB). 

Us deixem una fotografia i l'enllaç als arxius del programa (busqueu i premeu l'arxiu del 14 de febrer). 

 
  
<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook