Properes curses

18gener

1ª cursa de copa catalana

Sant Vicenç de Montalt

1ª cursa de copa catalana
El club GO-XTREME obrirà la nova temporada de Curses d’Orientació a Peu amb una cursa de mitja distància als magnífics paratges de la Serralada Litoral de Montnegre i el Corredor, al Maresme.

Es tracta de la primera cursa puntuable pel rànking de Copa Catalana a Peu. Tindrà lloc a Sant Vicenç de Montalt el pròxim 11 de Febrer, un poblet situat al peu del cim del Montalt (595m). La cursa oferirà el contrast d’un paisatge de muntanya amb l’extensa platja que l’obre al mar.

16gener

Curs d'iniciació en familia

Tira't de cap a les curses d'orientació !!!

Curs d'iniciació en familia

Actualitzem la informació del curs d'iniciació a la pràctica de les curses d'orientació, que es ve realitzant des de fa uns anys a La Molina, de ma d'en Ferran Santoyo, expert orientador, i mestre amb una gran capacitat didàctica. 

Aquests cursos són una activitat ideal per realitzar en familia, aprofitant l'estada de cap de setmana a l'Alberg de La Molina, tot practicant i entenent les bases de l'orientació, i així poder gaudir des d'inici de qualsevol prova orientadora.

Podeu consultar tot el detall en l'article fixe o descarregant aquest PDF.

15gener

Criteris Selecció Catalana 2018

Queden publicats els criteris de selecció de la Selecció Catalana 2018, per curses d'orientació a-peu.

Podeu consultar el següent enllaç: SELECCIO CATALANA

10gener

Crònica entrenaments PNTD

Toledo, del 2 al 5 de gener 2018

Crònica entrenaments PNTD

Aquest any, un total de 10 joves han participat en el tradicional entrenament de Reis organitzat per la FEDO, aquesta vegada en terrenys de Toledo.

Aquesta convocatoria representa una magnífica ocasió per compartir experiències amb joves d'altres comunitats i també per donar a conneixer les nostres joves promeses als entrenadors i seleccionadors nacional.

En total han estat 6 entrenaments molt tècnics, adequats per corredors experiments, que han servit per treballar les habilitats personals de cadascú necessàries per la pràctica de l'esport de l'orientació i també trobar les falles. D'aquesta manera, conneixent els punts febles de cadascú, es pot entrenar i millorar.

 

Aprofitem per felicitar a l'Adrià Tormos, Bernat Ledesma, Xènia Ledesma, Pol Canosa, Lídia Grau, Andreu Grau, Clara Virgili, Joana Martí, Aniol Bisquert i la Judit Ravell.

Posted in Orientació a peu

03gener

Obrim l'any 2018 amb la V Cursa de Casserres

23 de Gener del 2018

Comenem la nova temporada amb la V Cursa Popular de Caserres, organitzada pel club COB per recaptar diners per la Marató de TV3, i que es farà el dia 13/01.

Per facilitar les inscripcions, i mentre les llicències del 2018 estiguin en procés de tramitació, es podrà utilitzar les dades del 2017. Però compte!  Per tal de garantir la cobertura a tots els participants, tothom que el dia de cursa no tingui tramitada la llicència formalment se li tramitarà una temporal de dia, que caldrà abonar al mateix dia de cursa.

Tota la informació de la V Cursa de Caserres a la web del COB.

Que tingueu un bon any i millors fites! 

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook