Properes curses

07juny

Assamblea FCOC 12 de Juny 2017

ASSEMBLEA GENERAL DE LA FCOC ANY 2017

Data: 12 de juny de 2017

Lloc: Barcelona (Casa de l'Esport: Rambla Guipúscoa, 23-25, 1r pis (Aula). 08018-BARCELONA.

Hora: 1a convocatòria: 18:30 hores.

         2a convocatòria: 19:00 hores.

ORDRE DEL DIA
 1. Informe de Presidència.
 2. Informes dels diferents comitès de la Federació i aprovació, si s’escau, de les esmenes i propostes que puguin sorgir de cada comitè.
 3. Estat de comptes: aprovació dels comptes anuals 2016 balanç econòmic i d’activitats i liquidació del pressupost 2016.
 4. Nomenar els auditors-verificadors comptables per els comptes de l’any 2017.
 5. Modificació de les compensacions per la tasca de controladors.
 6. Modificació i aprovació dels estatuts de la FCOC.
 7. Modificació cànon anual de clubs (derrama especial (TPV).
 8. Precs i preguntes. 
05juny

Codi de bones pràctiques de curses per muntanya

Codi de bones pràctiques de curses per muntanya

Divendres 2 de Juny es va presentar el Codi de Bones Pràctiques sobre curses i marxes per muntanya, fomentat per la Fundació del Món Rural.

El Codi de Bones Pràctiques (CBP) és un document de referència per a la planificació i celebració de curses i marxes per muntanya al medi natural de Catalunya. El Codi pretén ser un instrument d’ajuda i millora en l’organització i el desenvolupament de les activitats esportives de manera sostenible, garantitzant la compatibilitat amb la conservació del medi i la resta d’usos del territori.

La FCOC ha participat en la redacció d'aquest Codi des d'inici, valorant molt possitivament l'apropament entre les diverses institucions afectades, des d'entitats esportives, associacions de propietaris, fins a gestors de zones protegides i parcs naturals.

Trobareu tota la informació en el següent enllaç específi: http://www.fmr.cat/ca/noticies-fmr/2258 o accedint a la web de la Fundació del Món Rural.

 

02juny

Presentació de O'Cerdanya 2017

La Molina i Font-Romeu, del 11 al 15 d'agost de 2017

Presentació de O'Cerdanya 2017
El Club d'Orientació Catalunya (COC) presentarà el proper dimecres 7 de juny la primera edició de O'Cerdanya 2017, cinc dies de curses d'orientació que es disputaran del 10 al 15 d'agost en els millors terrenys dels Pirineus orientals.

Al voltant de 1.500 corredors de 25 països s'han inscrit ja en l'esdeveniment de l'orientació catalana més ambiciós dels últims anys. Una participació de rècord per a una prova inèdita coorganitzada pel COC i dos clubs francesos (Club Cerdagne International Orienteering i Côte 66 de Perpinyà).

De la suma d'esforços han resultat 5 curses de màxim nivell repartides a un costat i l'altre de la frontera. Per a les tres proves en terreny català, l'estació de La Molina serà l'epicentre de la competició. Les altres dues curses, a l'entorn de Font-Romeu, seran puntuables per al Campionat Nacional Francès. La presència de més de 40 corredors de l’elit mundial arrodonirà l'espectacle.

Més informació a: www.ocerdanya.com Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 
Roda de premsa:
Dia: dimecres 7 de juny
Hora: 11.30 h
Intervindran:  Begonya Almor, presidenta del COC; Carles Loré, director tècnic de O'Cerdanya 2017;  Laura Vives, cap comercial del grup FGC; i Marta Viver, cap de comercial i màrqueting de La Molina.

També hi serán presents Mònica Aguilera, campiona del món 2016 d'orientació en bicicleta de muntanya (categoria Master 40) i membre de l'staff, Marc Ràfols, membre de l'staff; i Pau Comerma, Vocal Comité de Competició de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC).

Posted in Orientació a peu

31maig

Reportatge Sports 3: Trofeu Internacional Forjadors de l’orientació Catalana

Avui s'emetrà el reportatge del Trofeu Internacional Forjadors de l’orientació Catalana partir de les 20.55 h a Esport3.
30maig

Campus d'orientació 2017

El CAMPUS D'ORIENTACIO és una activitat de lleure planificada la primera setmana de setembre de cada any, orientada a nois i noies entre 8 i 18 anys, i que té els següents objectius:

 • Fomentar l'esport i especialment les curses d'orientació. Per alguns participants serà el descobriment d'un esport minoritari.
 • Fomentar l'autonomia dels nois i noies, tant en l'aspecte esportiu com en la seva maduració com a persona.
 • Conèixer noves tècniques per poder millorar en l'esport de les curses d'orientació. Per això està pensat fer nivells en molt moments per tal que d'aquesta manera tothom pugui progressar al seu ritme.
 • Fomentar la convivència entre nois i noies interessats en aquest esport. Això també permetrà crear un clima de més lligams entre tots els participants quan es trobin a les curses. 
 • Conviure prop de la natura i respectar-la. En l'esport d'orientació és vital l'ús del bosc per la seva pràctica, però també cal que entre tots aprenguin a estimar-lo i cuidar-lo.
 • Educar en els valors de la convivència: saber respectar els altres companys, monitors i personal que pugui estar en contacte amb ells.


CAMPUS D'ORIENTACIÓ 2017

DIPTIC 2017:

Fulleto Final 2017 p1 Fulleto Final 2017 p2

 

Consultes a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook