Properes curses

18agost

O'CERDANYA 2017, un nou repte assolit per l'orientació catalana

O'CERDANYA 2017, un nou repte assolit per l'orientació catalana

El passat 15 d'agost va cloure l'  O'CERDANYA, un esdeveniment de 5 dies organitzat conjuntament pels clubs COC-Club d'Orientació Catalunya (FCOC), el CCIO-Cerdagne Capcir International Orienteering (FFCO) i el Cote66 (FFCO). Els socis, amics i voluntaris dels tres clubs, han rebut més de 2000 corredors pre inscrits amb nombrosas inscripcions de dia en les categories d'iniciació i open.

O'CERDANYA ha ofert als orientadors vinguts de fins a 25 països el bo i millor dels mapes pirinencs: model event a Les Bulloses, Coll de la Tossa,  La Llagona, Puig de la Llosa, Sauto, Pla de les Forques, Fontanals i a La Molina (Alp)

Al podi final dels 5 Dies, categoria DH21, hi van pujar dos orientadors tant remarcables com la sueca Karolin Ohlsson (4a al darrer mundial) i el francès Lucas Basset, a més d'Isia Basset, Nicolas Rio, Loïc Capbern, Vincent Coupat, etc. Dels de casa, destaquem el 7è lloc de l'Ampa Gil-Brotons i el 12è del Pol Ràfols, ambdòs del COB. Els premis van ser entregats pels alcaldes dels municipis de la zona, el director general de La Molina, junt a J.M. Dédeu, president de la FCOC.

Posted in Orientació a peu

14agost

Catalans al Campionat del Mon de Rogaine

Letonia, 18 i 19 d'agost del 2017

Els propers dies 18 i 19 d'agost, és celebrarà el Campionat del Mon de Rogaine a Letonia. Entre els inscrits trobem alguns corredors del UEVic, en Carles Salvador fent equip mixte MR-CSC i l'equip Picafites Plus format pel Jordi Armengol, Clara Panella i Nil Armengol. 

A tots quatre els hi desitgem molta sort i que gaudeixin molt de l'experiència internacional.

Més informació a la web oficial.

Posted in Rogaine

11agost

2ona prova de Copa Catalana 2017

Quart, les Gavarres, 29 d'octubre del 2017

El pròxim diumenge 29 d’octubre se celebrarà a Quart (Girona) la segona prova de la Copa Catalana BTT-O 2017, cursa organitzada pel club gironí Aligots.

S'està treballant per a que hi hagi circuits per a tots els nivells tècnics i físics, tant oficials com d’iniciació, inclús hi haurà un circuit familiar que els nens més atrevits podran fer sols.

No patiu els que feu orientació a peu però us falta pràctica amb BTT, hi haurà circuits fàcils per iniciar-se en aquesta modalitat. Als voltants de Quart hi podreu trobar des de terrenys planers amb pistes de bona ciclabilitat, fins a camins trencats i corriols molt tècnics. Tothom 
hi podrà trobar el circuit més adient al seu nivell.

Si, per altra banda, us faria gràcia venir però no teniu porta-mapes us el podeu fer vosaltres mateixos seguint algun dels tutorials que  podeu trobar a internet. Aquí en teniu alguns:

http://btt-o.blogspot.com.es/p/el-portamapes.html
https://www.youtube.com/watch?v=2Icxy_ES53w
https://www.youtube.com/watch?v=6TCGUyTN8r4

Tota la informació detallada s'anirà publicant al Facebook i a la web d'Aligots.

Posted in BTT-O

07agost

Final del Campionat Europeu MTBO

Ha finalitzat els europeus de MTBO d'enguany, celebrats a Orleans, França. Amb força representació catalana en la llista de convocats per la selecció espanyola, destaquen els resultats següents:

Amparo Gil que en la cursa Sprint va conseguir situar-se en el lloc 18º en categoría W21, només a a 4´23´´ de la campiona. 

Mónica Aguilera en el lloc 23º de la cursa llarga.

Relleus mixtes: 16º en senior (Ampa Gil, Ángel García,  Mónica Aguilera y David Tarrés)

Relleus clàssics: 8ª en categoría senior femenina (Ampa Gil, Mónica Aguilera, Mª del Mar Delgado), i 17º en categoría senior masculina (David Tarrés, David Toll y Ángel García).

Tindrem més MTBO a l'agost, ja que és celebraran els Campionats del Mon Junior i Senir a Vilnius (Lituania), entre els dies 19 i 27 d'agosto.

 

Posted in BTT-O

31juliol

WOC 2017 - Ona Ràfols i Anna Serrallonga, rècord històric en els relleus femenins del WOC 2017

Ha finalitzat el el WOC 2017 celebrat aquest any a Tartu, Estonia, entre els dies 29 de juliol i 1 d'agost.

Ha destacat l'equip femení que representava la FEDO, aconseguint la 11ª posició per segon any consecutiu. Felicitats a l'Ona Ràfols, Violeta Feliciano i Anna Serrallonga.

En Relleus mixtes, l'equip de la selecció espanyola també va conseguir la 11ª posició, contant amb la participació d'Ona Ràfols.

Més informació a http://woc2017.ee/
<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook