federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

25abril

El confinament dispara la pràctica de les curses virtuals d’orientació

Aquest diumenge es disputarà la 1a. cursa popular de Catalunya de Catching Features

La sensació de córrer pel bosc que et dóna l’orientació és difícil de substituir, certament. Però si hi ha alguna opció que s’hi aproximi és el videojoc de simulació esportiva Catching Features, on un corredor/a s’endinsa per un terreny (que pot ser confeccionat a partir d’un mapa real) i pot competir com si fos una cursa oficial amb altres corredors sobre el mapa. Aquests dies de confinament pel COVID19, alguns orientadors catalans han anat descobrint aquest joc i fins i tot ja en tenim algun que participa als mundials i d’altres que han organitzat curses locals i el primer campionat popular de Catalunya, aquest diumenge, dia 26 d’abril. La UFEC fins i tot està treballant en l’esborrany d’una Llei que permetria reconèixer com a modalitat esportiva aquests campionats online en diferents modalitats esportives.
23abril

Feliç Sant Jordi!

Una breu història per a una diada diferent

Feliç Sant Jordi!
La Rosa Llibre de Santjordi n’estava farta i avorrida del confinament. Per no pensar-ne, s’havia instal·lat en una rutina: els dies laborables tocava teletreball, amb la qual cosa tenia unes quantes hores del dia amb el cap ocupat, i a les 20:00, puntualment, sortia a la terrassa a aplaudir amb fervor, ja que alguna persona propera havia agafat el maleït «bitxo» i se’n havia sortit gràcies a la dedicació i l’esforç d’un personal sanitari de traca.
21abril

Crida als federats perquè facin de voluntaris a les farmàcies

Es tracta de repartir medicaments als domicilis dels col·lectius més vulnerables

La FCOC (Federació de Curses d’Orientació de Catalunya) s’adhereix a l’acord de la UFEC(Unió de Federacions Esportives de Catalunya) amb el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya (CCFC) a través del qual es fa una crida al voluntariat a tots els federats esportius majors d’edat, a que ajudin a repartir els medicaments de les farmàcies als domicilis de les persones més vulnerables.

Els federats que estiguin interessats en col·laborar poden registrar-se a través d’aquest formulari https://www.farmaserveis.cat/farmaserveis_gestio/public/VOLUNTEER/COFB/form/register_sport . Si estan en alguna de les zones on manquin voluntaris, en poc temps rebran un avís per poder accedir a l'aplicació que gestiona aquest servei. Una vegada entrin a l'aplicació, caldrà que indiquin la seva disponibilitat de dies i hores, la seva ubicació i si disposen de vehicle.

Les farmàcies es comunicaran amb els voluntaris a través de SMS. En cas que puguin atendre la petició, i així ho manifestin, es presentaran a la farmàcia el dia i hora indicats per recollir el medicament i portar-lo al domicili del pacient, amb totes les precaucions habituals. Tots els voluntaris rebran un certificat personal (salconduit) per poder fer aquesta feina sense problemes de mobilitat.
16abril

Propostes dels clubs en època de confinament

Els clubs catalans d’orientació han organitzat múltiples activitats per fer més amè el confinament

Propostes dels clubs en època de confinament
Acostumats a córrer pel bosc, desplaçaments, entrenaments tècnics i preparació física els corredors/es d’orientació han vist com, d’un dia per l’altre, havien d’estar tancats a casa, com la resta de la població. Tot i el canvi espectacular de rutina, han readaptat el seus costums i, moltes vegades, gràcies als seus clubs, han pogut accedir a un ampli ventall d’activitats que van des dels jocs, lectures, concursos, puzzles, tècnica, confecció de mapes, exercicis de memòria, reptes i sense oblidar en cap moment mantenir una bona forma física.

La majoria de clubs catalans d’orientació han tingut un contacte permanent amb els seus socis, han interactuat entre ells i han omplert les llargues hores casolanes del confinament. A continuació us fem un resum de les principals activitats que han proposat els clubs catalans.

16abril

Cursos Online FCOC finals d'abril i principis de maig!

Cursos Online FCOC finals d'abril i principis de maig!
Degut al present estat d’alarma i el confinament del COVID19 des de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya ens hem vist obligats a suspendre els diferents cursos de formació presencial que teníem programats per aquest abril, maig i juny, englobant cursos d’iniciació, cursos de nivell mig i també el curs de tècnics nivell 1.

Però també hem aprés a reinventar-nos, i degut a l’èxit dels cursos ONLINE, us proposem ara també cursos de nivell mitjà!

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook