Properes curses

13novembre

I Rogaine Cap de Creus

El club gironí Aligots s’estrena com a organitzador en la modalitat de rogaine

I Rogaine Cap de Creus
Les rogaines són una modalitat de curses d'orientació en equips de 2 a 5 corredors i de durada d'entre 6 i 24 hores. Vint minuts abans de començar la cursa, els equips poden començar a traçar l’estratègia que utilitzaran per tal d’assolir el major nombre de fites que es troben repartides en el mapa, amb una puntuació diversa segons la dificultat tècnica i física que necessitin els equips per aconseguir-les.

La Rogaine del Cap de Creus va tancar el calendari de la Copa Catalana i la LLiga O’Pyrene, i va comptar amb la participació de 400 participants, d'equips francesos, eslovens, navarresos, balears i catalans.

Entre els corredors podem destacar l'actual campió d'Europa de Rogaine, l'Aurelio-Antonio Olivar, els campions d'Espanya Biel Ràfols i Ampa Gil i nombrosos equips catalans guanyadors de curses de Copa Catalana. També amb l'equip Thule Adventure Team, campions del mon de raids del 2009, la Mònica Aguilera, guanyadora de nombroses curses d'ultratrail i un gran nombre de bons corredors de muntanya i orientadors com en Marc Serrallonga i la Ludmila Fuster.

Posted in Rogaine

10novembre

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BTT-O 2013

Avia, 3 de novembre de 2013

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BTT-O 2013
Prop de doscents orientadors es van aplegar a Avià (El Berguedà) el passat diumenge 3 de novembre per disputar el Campionat de Catalunya de Btt-O 2013, organitzat en aquesta ocasió pel COB (Club d’Orientació Berguedà).

Podeu veure el video dedicat de la UFEC a:
www.ufec.tv/videos/BTT%20Orientacio.mov

Posted in BTT-O

25octubre

Conveni ECCO - CEEB

Josep Maria Dedeu, president de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya, Ramón Casal, president de l'Entitat Senglar Orientació, i Joan Villacampa, vicepresident del Consell Escolar d'Esports de Barcelon (CEEB), van signar, el dimarts 22 d'octubre, el conveni de col·laboració entre les tres entitats
per introduir el pla de promoció de l’Escola Catalana de Curses d’Orientació en les escoles de la ciutat de Barcelona.

Per més informació, podeu consultar el document.

Posted in ECCO

17octubre

Informació revisions mèdiques obligatories

Informació UFEC

Annexem carta d'en Jordi Sans, director de la UFEC, al respecte de la noticia que va aparèixer sobre l'obligatorietat de revisions mèdiques.

UFEC; Revisions mèdiques 
 
D'aquest document, remarquem que, a data d'avui, no existeix cap normativa reglada de la Generalitat que obligui a fer revisions mèdiques en l'àmbit federat i es continua deixant aquesta decissió a cada federació.
 
Tot i això, la UFEC ens va facilitar una llista d'entitats amb les que s'ha pactat la realització de revisions mèdiques a preus mòdics. Aquesta relació està publicada a la nostra web, al menu de Federació.


 

Posted in Altres

05agost

WOC 2013

Bons campionats del món pels orientadors catalans

WOC 2013
Tres finals és el bagatge que s’han aconseguit en el passat campionat del món d’orientació que es va celebrar a Vuokatti (Finlàndia) a principis de Juliol.

El campionat havia començat de la millor manera possible. Marc Serrallonga, l’únic representat català que corria l’esprint, i obtenia, en el seu debut un 43º lloc davant de 10000 espectadors a l’estadi de Sotkamo.

En la cursa de llarga distància no es van aconseguir les expectatives. Un terreny molt ràpid no va beneficiar als catalans. Ni en Marc Serrallonga, ni l’Annabel Valledor ni el Biel Ràfols van ser capaços d’entrar a la final, quedant-se tots ells a les portes. Tot hi això, Anna Serrallonga va obtenir un 41º lloc.

En la cursa de mitja distància, en un terreny molt tècnic, Anna Serrallonga es va quedar a 27 segons de la final, mentre que Annabel Valledor es va poder treure l'espina del dia anterior i concloure en 40º lloc.

Annabel Valledor i Anna Serrallonga van formar part de l’equip femení espanyol de relleus que va concloure en 23e lloc.

El corredor català establert a Alacant, Roger Casal va obtenir els llocs (38º mitja, 42º llarga i 14 relleusLa pròxima edició del campionat del món serà a durant el juliol a Itàlia.
<<  42 43 44 45 46 [4748 49 50 51  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook