Properes curses

04abril

Torna el CEO i tornen els bons resultats dels catalans!

El cap de setmana del 31 – 1 d’abril es va celebrar a la Robla la primera etapa dels Campionats d’Espanya 2018. Gran multitud de catalans s’hi van desplaçar per a revalidar els bons resultats que durant tants anys s’han estat aconseguint. I aquest any no seria diferent. 33 medalles en total repartides en les diferents disciplines que acollia el campionat.

Posted in Orientació a peu

03abril

Anna Serrallonga al EOC

L'Anna Serrallonga del GO-XTREM (Grions Orientació) s'ha classificat per participar amb la Selecció Espanyola en el Campionat d'Europa d'Orientació (EOC 2018), que es celebrarà a Ticino (Suiza), entre els dies 5 i 13 de maig.

La nostra enhorabona a l'Anna, tot desitjant-li molta sort en les properes competicions.

02abril

Comença la temporada de rogaine a Vilabou!

Comença la temporada de rogaine a Vilabou!
Atents, rogainers!

La Copa Catalana de Rogaine 2018 es posa en marxa el dissabte 21 d’abril amb la tercera edició del Rogaine Vilabou Vilanova d’Escornalbou (Baix Camp) organitzada pel Club Montsant Orientació.

I comença sense miraments, ja que es tracta del Campionat de Catalunya de Rogaine 2018. Els magnífics paratges de la baronia d’Escornalbou seran els encarregats d’acollir aquesta cita anual que promet no deixar ningú indiferent.

Posted in Rogaine

26març

Arriba el Trofeu Puig de la Caritat

Arriba el Trofeu Puig de la Caritat
Teniu el calçat, la pinça i la brúixola a punt? Si no és així, ja podeu preparar el material d’orientació ara mateix, perquè en poques setmanes ens tornem a retrobar en els boscos a la 5a i 6a proves de la Copa Catalana de Curses d'Orientació que es disputarà a Ogassa!

Posted in Orientació a peu

19març

Crònica dels II dies de Requesens

Crònica dels II dies de Requesens
El cap de setmana passat, el 10 i l'11 de març, es van dur a terme la II Dos dies de Requesens, que va incloure tres curses, dues d’elles dins la Copa Catalana. La competició va transcórrer en els entorns i al mateix castell de Requesens. Els traçats i els mapes que ens tenia preparats l’Aligots , el club organitzador, no ens van deixar gens indiferents, amb zones tècniques de roques i eleccions de ruta dificultoses, un laberint de muralles, i habitacions i escales a l’esprint de dissabte a la tarda al castell.

Posted in Orientació a peu

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook