Properes curses

20setembre

Això no és un joc!

Això no és un joc!

La FCOC recolza el manifest emès per la UFEC al respecte de les actuacions realitzades per l'Estat espanyol aquest matí.

A continuació us copiem el manifest i us adjuntem el document.

AIXÒ NO ÉS UN JOC!

Davant les actuacions de l'Estat d'aquesta matí als diferents departaments de la Generalitat i els seus treballadors, la federació manifesta:

1. El nostre respecte i suport a les institucions catalanes davant les actuacions que s'estan duent a terme durant el dia d'avui,

2. El nostre desig de viure en un país amb llibertat d’expressió de reunió i d'acció

3. El nostre compromís ferm amb la democràcia i el dret a decidir

Per tot això, convoquem a tot el mon de l'esport a mobilitzar-se en les diferents concentracions que oficialment s'estan convocant. Així també demanem a totes les federacions, clubs esportistes que es manifestin públicament a través dels seus canals de comunicació per defensar les institucions, drets, llibertats i la democràcia.

 

19setembre

Pedraforca O'Cup

Coll de la Trapa, Saldes, 16 i 17 de setembre

Pedraforca O'Cup 2017 - Podis Èlit

Aquest cap de setmana s'han celebrat a Saldes la "Pedraforca O'Cup", una prova de dos dies organitzada conjuntament pels clubs UPC i BO, consistent en dues curses d'alt nivell en una de les zones naturals més emblemàtiques de casa nostra, de gran riquesa biològica emmarcada en un context geològic únic. Més de 500 persones es van aplegar al Coll de la Trapa per disputar dissabte el Campionat de Catalunya de Llarga distància, i una prova de mitja distància el matí de diumenge, ambdues puntuables per la Copa Catalana.

Els campions de Catalunya en distància llarga van resultar: Ampa Gil (COB) i Eloi Romaní (Aligots). La resta de podis en categoria èlit de la Pedraforca O'Cup van quedar repartits de la següent manera entre components d'aquests mateixos clubs : Ampa Gil (COB), Marta Sànchez (Aligots) i Tina Uotila (Aligots) en categoria femenina i Eloi Romaní (Aligots), Pau Llorenç (COB) i Pol Ràfols (COB) en categoria masculina.

L'espai del del centre de competició ha permès també als més joves gaudir de les post curses, compartint les aventures que havien viscut al mig del bosc i l'amistat forjada just finalitzar el II CAMPUS D'ORIENTACIO d'enguany.

Més informació,  RESULTATS i FOTOGRAFIES

Posted in Orientació a peu

18setembre

Properes activitats de BTT-O

El proper diumenge 24, la FCOC ha organitzat una activitat de promoció de BTT en col.laboració amb LaNovaFita. Aquesta prova té un format de rogaine de 2h i de 4h (en grup o individual)  i es farà a Sant Martí de Tous.  Les inscripcions estàn obertes a l'enllaç.

Per donar a connèixer més aquesta modalitat de l'esport d'orientació, LaNovaFita farpa una xerrada el dia anterior, dissabte 23, a les 12 del migdia.

 

Podeu consultar tot el detall i informació de les dos activitats a: lanovafita.com

Animeu-vos!!! les següents trobades oficials seran a Quart el 29 d'octubre i a Gironella el 26 de novembre.

Posted in BTT-O

21agost

Tots sóm Barcelona

Tots sóm Barcelona

La Federació de Curses d'Orientació de Catalunya, FCOC, vol expressar la seva profunda desolació i enèrgica condemna per l’atac terrorista perpretat a la Rambla de Barcelona, el passat dijous 17 d'agost.

Des de la Federació, en nom de totes persones, entitats i clubs esportius que la formen, volem enviar el nostre suport i afecte a les víctimes, els seus familiars i amics, als ciutadans de Barcelona i als seus visitants. 

21agost

Campionats del Mon de MTBO Senior (WMTBOC 2017)

Vilnius, Lituania

El Campionat del Mon de MTBO Senior (WMTBOC 2017) i Junior (JWMTBO 2017) ha tingut lloc a Vilnius, Lituania entre els dies 21 i 24 d'agost. La selecció espanyola enviada per la FEDO ha comptat amb la presència de 4 atletes catalans:  DAVID TARRÉS, DAVID TOLL, MÓNICA AGUILERA i AMPARO GIL, en les categories Senior.

El campionat va començar el dia 21 amb la cursa de mitja distància, on es van obtenir resultats discrets, amb David Tarres en 58 possició i David Toll 68 en la categoria Senior-Masculina. Par part de les fèmines, Mònica Aguilera va quedar en 32 possició i Ampa Gil va cometre error en targeta.

El dia 22 es va disputar la primera carrera oficial de Mass Start en la història de la IOF, amb en un sprint massiu molt emocionant en la carrera masculina, i arribant els primers finalistes a menys de 4'' entre ells, tot i que va existir dispersió des del primer moment gràcies a que es corria amb 5 mapes amb traçats diferents

Els resultats d'aquesta prova han estat força remarcables, quedant Mónica Aguilera i Ampa Gil, 22 i 26 respectivament en categoria senior-femenina i David Toll i David Tarrés, en posicions 54 i 55 en senior-masculina.  A tenir en compte que la Mònica Aguilera va quedar primera a Portugal, l'any 2016, tot i que la categoria llavors no era encara oficial.

La prova de relleus es va realitzar el dia 23, amb podis per Finlandia, França, Rusia i República Txeca. L' equip femení espanyol van quedar en una magnífica 9 possició i el masculí en 12 possició. 

 

Posted in BTT-O

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook