Properes curses

14agost

Catalans al Campionat del Mon de Rogaine

Letonia, 18 i 19 d'agost del 2017

Els propers dies 18 i 19 d'agost, és celebrarà el Campionat del Mon de Rogaine a Letonia. Entre els inscrits trobem alguns corredors del UEVic, en Carles Salvador fent equip mixte MR-CSC i l'equip Picafites Plus format pel Jordi Armengol, Clara Panella i Nil Armengol. 

A tots quatre els hi desitgem molta sort i que gaudeixin molt de l'experiència internacional.

Més informació a la web oficial.

Posted in Rogaine

11agost

2ona prova de Copa Catalana 2017

Quart, les Gavarres, 29 d'octubre del 2017

El pròxim diumenge 29 d’octubre se celebrarà a Quart (Girona) la segona prova de la Copa Catalana BTT-O 2017, cursa organitzada pel club gironí Aligots.

S'està treballant per a que hi hagi circuits per a tots els nivells tècnics i físics, tant oficials com d’iniciació, inclús hi haurà un circuit familiar que els nens més atrevits podran fer sols.

No patiu els que feu orientació a peu però us falta pràctica amb BTT, hi haurà circuits fàcils per iniciar-se en aquesta modalitat. Als voltants de Quart hi podreu trobar des de terrenys planers amb pistes de bona ciclabilitat, fins a camins trencats i corriols molt tècnics. Tothom 
hi podrà trobar el circuit més adient al seu nivell.

Si, per altra banda, us faria gràcia venir però no teniu porta-mapes us el podeu fer vosaltres mateixos seguint algun dels tutorials que  podeu trobar a internet. Aquí en teniu alguns:

http://btt-o.blogspot.com.es/p/el-portamapes.html
https://www.youtube.com/watch?v=2Icxy_ES53w
https://www.youtube.com/watch?v=6TCGUyTN8r4

Tota la informació detallada s'anirà publicant al Facebook i a la web d'Aligots.

Posted in BTT-O

07agost

Final del Campionat Europeu MTBO

Ha finalitzat els europeus de MTBO d'enguany, celebrats a Orleans, França. Amb força representació catalana en la llista de convocats per la selecció espanyola, destaquen els resultats següents:

Amparo Gil que en la cursa Sprint va conseguir situar-se en el lloc 18º en categoría W21, només a a 4´23´´ de la campiona. 

Mónica Aguilera en el lloc 23º de la cursa llarga.

Relleus mixtes: 16º en senior (Ampa Gil, Ángel García,  Mónica Aguilera y David Tarrés)

Relleus clàssics: 8ª en categoría senior femenina (Ampa Gil, Mónica Aguilera, Mª del Mar Delgado), i 17º en categoría senior masculina (David Tarrés, David Toll y Ángel García).

Tindrem més MTBO a l'agost, ja que és celebraran els Campionats del Mon Junior i Senir a Vilnius (Lituania), entre els dies 19 i 27 d'agosto.

 

Posted in BTT-O

31juliol

WOC 2017 - Ona Ràfols i Anna Serrallonga, rècord històric en els relleus femenins del WOC 2017

Ha finalitzat el el WOC 2017 celebrat aquest any a Tartu, Estonia, entre els dies 29 de juliol i 1 d'agost.

Ha destacat l'equip femení que representava la FEDO, aconseguint la 11ª posició per segon any consecutiu. Felicitats a l'Ona Ràfols, Violeta Feliciano i Anna Serrallonga.

En Relleus mixtes, l'equip de la selecció espanyola també va conseguir la 11ª posició, contant amb la participació d'Ona Ràfols.

Més informació a http://woc2017.ee/
31juliol

Campionat d'Europa de MTBO i mundials de veterans MTBO

Orleans, França, del 29/7 al 5/8 de 2017

Comencen a Orlens els Campionats d'Europa de MTBO (categories  MW21, MW20 i MW17) i també els mundials de veterans MTBO.

Formant la selecció espanyola, trobem els següents esportistes catalans: David Tarrés i David Toll competint en M21 i Mònica Aguilera i Ampa Gil, competint en W21.

WEB OFICIAL: http://www.mtbo17.fr/

Cal destacar Amparo Gil que en la prova Sprint s'ha situat en 18º possició en categoria W21, a 4´23´´ de la campiona.

 

RESULTATS

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook