Properes curses

16maig

Crònica del Campionat de Espanya en Edat Escolar

Dos cinquens llocs a la classificació final (infantil i cadet) al Campionat d'Espanya en edat Escolar 2017

Seleccio Esc Cat 2017 FCOC
Del 12 al 14 de maig, s'ha celebrat a Cabrejas del Pinar, el Campionat d'Espanya de Curses d'Orientació en Edat Escolar 2017.

La competició es va dur a terme pels pinars de Sòria. Un bosc molt net, amb un relleu molt clar que permet una alta velocitat de cursa. A més a més, la pluja va dificultar la competició fent acta de presència en les tres primeres proves del campionat.

 

Posted in Orientació a peu

10maig

Catalanes a la selecció espanyola al WOC 2017

L'Anna Serrallonga i l'Ona Ràfols han estat seleccionades per participar aquest any en el WOC. Viatjaràn amb la selecció espanyola a Estonia, entre el 28 de juny i el 8 de juliol juntament amb la resta del equip masculí i femení de la FEDO.

Felicitats una vegada més a aquestes dos grans esportistes catalanes!

Més informació a  Campeonato del Mundo de Orientación (WOC 2017) 

04maig

Catalans al 10-Mila

Aquest cap de setmana s'ha disputat el 10mila, la cursa d'orientació més important de Suècia i la segona més multitudinària del món amb més de 6.000 orientadors. Aquesta competició consisteix en una cursa de relleus en equips (10 persones per als homes, 5 en les dones i 4 en els joves), començant amb una sortida en massa a les 21.00 i corrent durant tota la nit.

Aquest any hi ha hagut 3 catalans que hi han participat amb els seus clubs nòrdics, l'Anna Serrallonga (97è amb OK Skogshjortarna), el Marc Serrallonga (67è amb OK Skogshjortarna) i el Pau Llorens (91è amb Kristiansand OK 2), amb uns resultats discrets però que de ben segur els haurà motivat per a les pròximes competicions, sobretot per al JUKOLA on hi haurà la participació de la SELECCIÓ CATALANA!!

Podeu visitar els mapes i els resultats de la competició a la seva web; http://www.10mila.se

10Mila herr 8517 10Mila herr 8602 10Mila nighthawk

Posted in Orientació a peu

11maig

Selecció Catalana Infantill al CEEO

12 al 14 de Maig a Cabrejas del Pinar (Sòria)

Un any més, la selecció catalana infantil i cadet de Catalunya, participaran en el Campionat d'Espanya d'Orientació d'Edat Escolar, que es celebraà entre els dies 12 i 14 de Maig a Cabrejas del Pinar (Sòria).

Posted in Orientació a peu

21abril

Catalans al Campionat Mundial Escolar d'Orientació

22-28 ABRIL - PALERMO (ITALIA)

Aquest cap de setmana comená el Mundial d'Orientació Escolar a Palermo, Itàlia.  Una vegada més, la catalana Anna Illa, del Club Orientació Catalunya  (COC) participarà amb la FEDO en aquesta prova internacional.

Informació i seguiment:  FEDO  WSC

Molta sort Anna!!! 

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook