Properes curses

15juny

Darrer dia Preinscipció CAMPUS d'orientació

Recordeu que avui finalitza el plaç per fer la preinscripció al  II Campus d'Orientació d'aquest setembre. 

Ja tenim més de 50 persones preinscrites, però encara queden vacants. Mentre en quedin podreu fer inscripcions, però alerta que no s'acabin les places!!!

No us ho deixeu escapar!!

Per aquells que esteu interessats i encara no ho heu fet, us deixem la pàgina web amb tota la informació. 

CAMPUS D'ORIENTACIÓ

La pre-inscripció i el segon pagament els haureu de tramitar en el menú d'iinscripcions de la FCOC:  www.orientacio.cat

o accedint directament a: http://inscripcions.orientacio.cat:8000/#/form/races

15juny

Anna Illa al EYOC 2017

Bystrica (Eslovaquia), del 29 de juny al 2 de juliol

Una vegada més, l'Anna Illa ha estat escollida per participar al Campionat Juvenil Europeu, EYOC, que es celebrarà a Bystrica (Eslovaquia), entre els dies 29 de juny i 2 de juliol, competint en categoria D18.

No podem més que felicitar a l'Anna, per aquesta selecció i per tota la seva trajectòria esportiva,  tot desitjant-li moltíssima sort en aquest campionat.

 

07juny

Assamblea FCOC 12 de Juny 2017

ASSEMBLEA GENERAL DE LA FCOC ANY 2017

Data: 12 de juny de 2017

Lloc: Barcelona (Casa de l'Esport: Rambla Guipúscoa, 23-25, 1r pis (Aula). 08018-BARCELONA.

Hora: 1a convocatòria: 18:30 hores.

         2a convocatòria: 19:00 hores.

ORDRE DEL DIA
  1. Informe de Presidència.
  2. Informes dels diferents comitès de la Federació i aprovació, si s’escau, de les esmenes i propostes que puguin sorgir de cada comitè.
  3. Estat de comptes: aprovació dels comptes anuals 2016 balanç econòmic i d’activitats i liquidació del pressupost 2016.
  4. Nomenar els auditors-verificadors comptables per els comptes de l’any 2017.
  5. Modificació de les compensacions per la tasca de controladors.
  6. Modificació i aprovació dels estatuts de la FCOC.
  7. Modificació cànon anual de clubs (derrama especial (TPV).
  8. Precs i preguntes. 
05juny

Codi de bones pràctiques de curses per muntanya

Codi de bones pràctiques de curses per muntanya

Divendres 2 de Juny es va presentar el Codi de Bones Pràctiques sobre curses i marxes per muntanya, fomentat per la Fundació del Món Rural.

El Codi de Bones Pràctiques (CBP) és un document de referència per a la planificació i celebració de curses i marxes per muntanya al medi natural de Catalunya. El Codi pretén ser un instrument d’ajuda i millora en l’organització i el desenvolupament de les activitats esportives de manera sostenible, garantitzant la compatibilitat amb la conservació del medi i la resta d’usos del territori.

La FCOC ha participat en la redacció d'aquest Codi des d'inici, valorant molt possitivament l'apropament entre les diverses institucions afectades, des d'entitats esportives, associacions de propietaris, fins a gestors de zones protegides i parcs naturals.

Trobareu tota la informació en el següent enllaç específi: http://www.fmr.cat/ca/noticies-fmr/2258 o accedint a la web de la Fundació del Món Rural.

 

02juny

Presentació de O'Cerdanya 2017

La Molina i Font-Romeu, del 11 al 15 d'agost de 2017

Presentació de O'Cerdanya 2017
El Club d'Orientació Catalunya (COC) presentarà el proper dimecres 7 de juny la primera edició de O'Cerdanya 2017, cinc dies de curses d'orientació que es disputaran del 10 al 15 d'agost en els millors terrenys dels Pirineus orientals.

Al voltant de 1.500 corredors de 25 països s'han inscrit ja en l'esdeveniment de l'orientació catalana més ambiciós dels últims anys. Una participació de rècord per a una prova inèdita coorganitzada pel COC i dos clubs francesos (Club Cerdagne International Orienteering i Côte 66 de Perpinyà).

De la suma d'esforços han resultat 5 curses de màxim nivell repartides a un costat i l'altre de la frontera. Per a les tres proves en terreny català, l'estació de La Molina serà l'epicentre de la competició. Les altres dues curses, a l'entorn de Font-Romeu, seran puntuables per al Campionat Nacional Francès. La presència de més de 40 corredors de l’elit mundial arrodonirà l'espectacle.

Més informació a: www.ocerdanya.com Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 
Roda de premsa:
Dia: dimecres 7 de juny
Hora: 11.30 h
Intervindran:  Begonya Almor, presidenta del COC; Carles Loré, director tècnic de O'Cerdanya 2017;  Laura Vives, cap comercial del grup FGC; i Marta Viver, cap de comercial i màrqueting de La Molina.

També hi serán presents Mònica Aguilera, campiona del món 2016 d'orientació en bicicleta de muntanya (categoria Master 40) i membre de l'staff, Marc Ràfols, membre de l'staff; i Pau Comerma, Vocal Comité de Competició de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC).

Posted in Orientació a peu

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook