Properes curses

03març

El proper 28 de març, arriba el Rogaine del Catllaràs

II prova de Copa Catalana de Rogaine

La segona prova de la Copa Catalana de Rogaine d’enguanyes celebrarà el proper 28 de març al municipi de Sant Julià de Cerdanyola (Alt Berguedà)
i tindrà el seu centre de competició situat al costat de l’ajuntament.

El Catllaràs és una zona relativament desconeguda. Nosaltres hi entrarem per a la conca del Llobregat, i la zona de cursa transcorre des d’una alçada de 960 metres fins a una cota màxima de 1.764  prop del Moixero. Una riquesa de vegetació envejable, ja que els boscos ocupen un percentatge molt alt d’aquesta serra. Al terreny hi ha des de planes amb herba per al bestiar a desnivells sobtats i roques de gran alçada aptes per a l’escalada. Hi ha una xarxa de corriols força àmplia i la vegetació combina fajos amb pi roig i negre, així com algunes zones de castanyers. El mapa original és un mapa fet per a rogaines, però que té incorporades zones de cartografia per a curses d’orientació. No obstant, s’ha mirat de dibuixar la vegetació amb els seus diferents graus de penetrabilitat.

La cursa comptarà amb un total de 40 fites. La sortida s’efectuarà a les 10 hores, i l’entrada al Parc Tancat s’obrirà 40 minuts abans. L’hora màxima d’arribada seran les 16:00 h i a partir de les 16:15h s’oferirà un àpat als participants. A les 16:30h es tancarà l’arribada.
 
Tota la informació a la web de La Nova Fita.

Les inscripcions s’han de fet a la web de l’organitzador, per la que en aquesta ocasió no es podran fer des de la web FCOC. La inscripció amb descompte s’acaba el 17 de març i té un cost de 22€ per persona. A partir del 18 de març serà de 27 € per persona. Els corredors que no tinguin la llicència federativa FCOC o FEDO hauran de contractar una llicència temporal amb un cost de 2 euros (gràcies a la subvenció de la FCOC que cobreix els 3€ restants fins al 5€ habituals). En cas de que sigui necessari, el cost de llogar les pinces SI i de les assegurances, cal pagar-los junt amb les inscripcions.

28febrer

Normativa sobre elements prohibits a franquejar: Què podem i què no podem creuar?

Resum i aclaració dels criteris definits per la Federació Internacional d’Orientació (IOF) sobre els elements prohibits a traspassar en Orientació a Peu

Normativa sobre elements prohibits a franquejar: Què podem i què no podem creuar?
Quan s’està realitzant un cursa, sovint apareixen dubtes: Aquest verd el puc creuar o això està prohibit? Es poden saltar els murs de certa alçada o he de fer la volta? Si estic corrent un sprint he d’aplicar els mateixos criteris que en bosc?

Posted in Orientació a peu

28febrer

Expedició catalana al POM 2020

La selecció catalana juvenil i júnior es desplaça a Portugal per a participar a una cita anual imprescindible

Expedició catalana al POM 2020
Del 21 al 25 de Febrer vam tenir a Xènia Ledesma, Andreu Aliu, Anna Illa, Joana Martí, Laia Medina, Arnau Loro i Aniol Bisquert, acompanyats per en Pau Llorens i l'Eloi Martí, al Portugal O'Meeting, entre Sines i Santiago do Cácem.
 

Posted in Orientació a peu

24febrer

Cursa escolar d'orientació a Sabadell

La Unió Excursionista de Sabadell organitza una altra edició del campionat escolar de Sabadell el 21 de març

Cursa escolar d'orientació a Sabadell
Aprofitant l'empenta del campionat de Catalunya escolar del 2016 que es va organitzar en el mapa de Can Gambús, la secció de curses d'orientació de la UES porta quatre anys seguits organitzant el campionat escolar de
Sabadell. Aquest any torna a fer-ho en el cèntric Parc de Catalunya.

Teniu tota la informació a la web de la cursa web

Posted in Orientació a peu

20febrer

Mesures de la FCOC per promocionar la modalitat de Rogaine

Rebaixa del 60% en la llicència temporal

Mesures de la FCOC per promocionar la modalitat de Rogaine
La Junta Directiva de la FCOC, reunida el passat dilluns dia 17 de febrer de forma extraordinària, va acordar rebaixar un 60% la llicència temporal de la modalitat de Rogaine per tal d’afavorir la participació. La Junta entén que és un primer pas per posar al dia aquesta disciplina que mostra la predisposició de la nova junta amb la Comissió de Rogaine.

La llicència temporal passarà, per tant, de valer 5€ a 2€. L’import que deixarà de pagar el participant es cobrirà mitjançant una subvenció de la Federació. Amb aquest descompte es pretén afavorir la participació abaratint el cost de la inscripció dels no afiliats a la FCOC i assolir un major número d’inscrits. A l’incrementar els orientadors iniciats, a la llarga, es vol assolir més participants.
<<  1 2 [34 5 6 7  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook