01octubre

La Copa Catalana de MTBO torna a Sarrià de Ter!!

Última prova de la temporada 2018 de MTB-O

La Copa Catalana de MTBO torna a Sarrià de Ter!!
La localitat gironina de Sarrià de Ter ja havia estat seu de la competició fa diverses temporades, i aquest 14 d’octubre torna a acollir una prova de MTBO, que en aquest cas tancarà la temporada de copa.
Arriba amb molta emoció pel que fa a les classificacions, que s’han de decidir tant a nivell de clubs com individuals. L’UE Vic està posicionat com a líder de clubs, amb poc més de 28 punts d’avantatge respecte al COC. David Toll (CE BTTO Barcelona) i Ampa Gil (COB) són els actuals líders de la categoria sènior; però cap dels dos té assegurat el campionat. I el mateix succeeix a la resta de categories on tot està per aclarir.

El mapa de Sarrià de Ter compta amb una bona xarxa de camins i corriols per on triar diferents rutes i mirar d’evitar distàncies llargues i desnivells. Un autèntic paradís per a la MTBO. I els traçadors han pensat circuits adaptats a tots els nivells i edats per tal de que tothom que participi s’ho passi d’allò més bé. Des de la màxima categoria amb un circuit tastat i gaudit per l’Albert Roca, fins a la categoria iniciació nens amb un recorregut de poca distància i desnivell i eleccions de ruta senzilles. Una oportunitat de passar-ho fantàsticament bé pels habituals de la modalitat, i immillorable ocasió per a que tornin els que no ho són tant o els que vulguin provar-ho perquè no ho han fet mai. 

Posted in BTT-O

Ets aquí:   BTT-ONoticies BTT-OLa Copa Catalana de MTBO torna a Sarrià de Ter!!
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook