04juliol

Gran paper de la catalana Mònica Aguilera als World Masters MTBO Championships

Gran paper de la catalana Mònica Aguilera als World Masters MTBO Championships
La setmana passada es va celebrar a la capital hongaresa de Budapest el Campionat del Món de Mountain Bike en la categoria Màsters. Hi teníem com a representant la que ha estat múltiples vegades membre de la selecció i una de les millors ciclistes de la història, Mònica Aguilera. La competició es preveia dura i amb molta competència cosa que faria encara més impressionants els resultats obtinguts.
La primera prova disputada era la Mass-Start. Els corredors de les diverses categories sortien en massa i realitzaven un circuit amb forking i diversos mapes que feia de la cursa un bon espectace. La Mònica va aconseguir, després dels més de 20km de cursa, pujar al graó més alt del podi i declarar-se campiona del Món en categoria W40. Un fita històrica per a l’orientació catalana.

L’endemà es realitzaria la segona i última de les proves on participaria, el Sprint. Una modalitat de curta durada on els circuits no van deixar a ningú indiferents. La Mònica va aconseguir un altre resultat espectacular aconseguint una segona posició.

Felicitem a la Mònica per aquests boníssims resultats i esperem que pugui continuar recollint tants èxits en un futur en la modalitat de Mountain Bike com està fent ara!

Resultats de la Mass Start: http://admin.mtfsz.hu/fajl/get/fajl_id/18978/tipus/render

Resultats de la Sprint: http://admin.mtfsz.hu/fajl/get/fajl_id/18991/tipus/render

Posted in BTT-O

Ets aquí:   BTT-ONoticies BTT-OGran paper de la catalana Mònica Aguilera als World Masters MTBO Championships
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook