25setembre

Copa Catalana de Mtbo a Quart

Copa Catalana de Mtbo a Quart
El passat diumenge 23 de setembre els Aligots de Girona van celebrar a Quart la segona prova de la Copa Catalana de MTB-O. Els 5 circuits dissenyats per Aligots van permetre que cada un dels 99 participants poguessin gaudir d’un traçat adaptat al seu nivell tècnic i físic.
Les curses van ser molt disputades amb uns temps finals molt ajustats (Resultats). En Dones Senior la guanyadora va ser Cristina Bertran (U.E.Vic) per davant d’Ampa Gil (COB) i Alba Trabal (gastant Keks), totes elles separades per només 14 segons. En categoria Homes Senior les 

diferències van ser més grans, en David Toll (BTT-O Barcelona) va ser el guanyador, per davant de Carles Domingo (GO-XTREM) i de Ferran Ballesta (Gastant Keks).

Malgrat va fer un dia amb temperatures més pròpies del mes d’agost que de finals de setembre, tant els participants novells com els més experimentats es van quedar amb ganes de més i van demanar més curses de MTB-O al llarg de la temporada.

Els resultats es poden veure al següent enllaç: https://www.aligots.cat/es/cursa-de-fires-de-girona-btt-o-a-quart-girones/

Posted in BTT-O

Ets aquí:   BTT-ONoticies BTT-OCopa Catalana de Mtbo a Quart
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook