28gener

Conveni de col·laboració entre la FCC i la FCOC

Conveni de col·laboració entre la FCC i la FCOC
Gràcies a l'esforç d'en Joan Fernandez, l'actual vocal de BTT-O, i del president de la FCOC, en Josep Mª Dedéu, s'ha signat un nou conveni entre federacions que segur aportarà molts beneficis al nostre esport.

Adjuntem nota de premsa. 
 
El president de la Federació de Ciclisme de Catalunya (FCC), Josep Bochaca, i el president de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC), Josep M. Dedéu, es van reunir a la UFEC el passat 20 de Gener, per signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’obrir la participació dels federats d’ambdues federacions a les competicions esportives organitzades pels seus clubs afiliats; ja que ambdues federacions tenen interès en la promoció i ensenyament de les tècniques d’orientació en les seves respectives especialitats. Segons aquest acord, la FCOC permetrà la participació de tots els federats de la FCC a les curses d’orientació en bicicleta de muntanya organitzades pels seus clubs
afiliats; per la seva part, la FCC permetrà la participació dels federats de la FCOC que estiguin en possessió de la llicència d’Orientació a les marxes ‘road book’ de BTT organitzades pels seus clubs afiliats.

Posted in BTT-O

Ets aquí:   BTT-ONoticies BTT-OConveni de col·laboració entre la FCC i la FCOC
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook