24setembre

Campionat de Catalunya de relleus 2018

Campionat de Catalunya de relleus 2018
Dissabte, 22 de setembre, a Aiguafreda, l’A.E. Gastant Keks i la Unió Excursionista de Vic, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, van organitzar el Campionat de Catalunya de Relleus.
El Campionat, especial pel treball en equip que han de fer els diferents clubs, requereix elaborar equips competitius en les onze categories disputades. Els corredors corren per equips de dos o tres rellevistes en funció de la categoria. Alhora, els clubs han de posar-se d’acord a 

elaborar una disfressa conjunta de grup: emoticones, gòtics, sushis, grangers i animalons de granja van participar en una tradició festiva que ja va lligada a aquest campionat. 

La cursa va transcorre en un dia marcat per temperatures altes en un desnivellat i desforestat terreny d’alzines i pins, marcat per feixes i murs derruïts d’antigues vinyes. 

Un total de 104 equips hi van participar i, paral·lelament, una seixantena de corredors es varen animar a participar, de manera individual, en les tres categories de cursa popular . 

Les guanyadores del Campionat de Catalunya de Relleus, en categoria sènior, van ser Joana Martí, Laura Baus i Marta Bruns, de l’equip Aligots, molt ajustades fins a l’última posta amb l’equip del COC format per Anna Amigó, Anna Illa i Laia Gil. La tercera posició va ser per Laura Serra, Ampa Gil i Marta Palau, del club berguedà COB. 

Pel que fa als corredors més ràpids a completar el circuit sènior van ser Lleí Viles, Pol Ràfols i Pau Llorens, del club COB, seguits a 6 minuts per l’equip de Biel Ràfols, Pol Canosa i Quim Vich, del COC. A quasi nou minuts, es va completar el podi amb l’equip d’Aligots: Sergi Oliveras, 

Roger Fonseca i Eloi Martí. 

Quant al campionat de disfresses, per vot de clubs: la primera posició va ser per a l’organització amb la temàtica de pagès, la qual va cedir el premi als segons classificats, “Els sushis” del Club Farra. 

Podeu consultar els resultats de totes les categories a o.unioexcursionistavic.org.

Posted in BTT-O

Ets aquí:   BTT-ONoticies BTT-OCampionat de Catalunya de relleus 2018
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook