21agost

Campionats del Mon de MTBO Senior (WMTBOC 2017)

Vilnius, Lituania

El Campionat del Mon de MTBO Senior (WMTBOC 2017) i Junior (JWMTBO 2017) ha tingut lloc a Vilnius, Lituania entre els dies 21 i 24 d'agost. La selecció espanyola enviada per la FEDO ha comptat amb la presència de 4 atletes catalans:  DAVID TARRÉS, DAVID TOLL, MÓNICA AGUILERA i AMPARO GIL, en les categories Senior.

El campionat va començar el dia 21 amb la cursa de mitja distància, on es van obtenir resultats discrets, amb David Tarres en 58 possició i David Toll 68 en la categoria Senior-Masculina. Par part de les fèmines, Mònica Aguilera va quedar en 32 possició i Ampa Gil va cometre error en targeta.

El dia 22 es va disputar la primera carrera oficial de Mass Start en la història de la IOF, amb en un sprint massiu molt emocionant en la carrera masculina, i arribant els primers finalistes a menys de 4'' entre ells, tot i que va existir dispersió des del primer moment gràcies a que es corria amb 5 mapes amb traçats diferents

Els resultats d'aquesta prova han estat força remarcables, quedant Mónica Aguilera i Ampa Gil, 22 i 26 respectivament en categoria senior-femenina i David Toll i David Tarrés, en posicions 54 i 55 en senior-masculina.  A tenir en compte que la Mònica Aguilera va quedar primera a Portugal, l'any 2016, tot i que la categoria llavors no era encara oficial.

La prova de relleus es va realitzar el dia 23, amb podis per Finlandia, França, Rusia i República Txeca. L' equip femení espanyol van quedar en una magnífica 9 possició i el masculí en 12 possició. 

 

Posted in BTT-O

Ets aquí:   BTT-ONoticies BTT-OCampionats del Mon de MTBO Senior (WMTBOC 2017)
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook