02novembre

Crònica de la 2ª BTT-O temporada 2017

Quart, 29/10/2017

Aquest diumenge 29 d’octubre es va celebrar a la localitat de Quart (Girona) la segona cursa de BTT-O d’aquest any 2017. La prova, organitzada pel club gironí ALIGOTS, va ser tot un èxit comptant amb l'assistiència de gairebé 150 ciclistes que van poder gaudir dels magnífics terrenys de les Gavarres. 

La cursa va comptar amb 5 circuits diferents, 3 d’oficials i 2 d’iniciació. essent la categoria de promoció Iniciació Adults la que va comptar amb més participants.

Els traçats incloïen dues zones ben diferents, a l’est del municipi una zona muntanyosa, les Gavarres, molt desnivellada i caracteritzada per corriols i pistes tècniques amb les que s’enfrontaven els circuïts més llargs. A l’oest una zona més planera amb petits boscos envoltats de camps, en la que la gran xarxa de camins i corriols obligava als ciclistes a incrementar la lectura del mapa.

quart 10  quart 4   quart 8


Els circuïts de promoció també van trobar el seu espai, amb recorreguts més assequibles tècnicament, però en els que també es feia imprescindible una bona lectura de mapa. Fins i tot una vintena de nens i nenes, sols o acompanyats d’amics o familiars, van participar del circuït d’iniciació nens.

El guanyador de les categories absolutes van ser  David Toll en Homes Sènior i Monica Aguilera en Dones Sènior.
El Club Aligots agraeix la col.laboració del seus voluntaris i de les entitats col.laboradores de l’Ajuntament de Quart, i les associacions Quart de Volta i Fem a Quart, tanmateix el patrocini de Quart Sportswear i Coca-cola.

Tot i ser un esport minoritari, les curses d'orientació ja comencen a ser  connegudes en el nostre territori, essent la modalitat d'orientació en bicicleta la menys conneguda.  Actualment existeix un conveni entre les federacions d'orientació i ciclisme ( FCOC i FCC ) per tal de d'afavorir la participació de ciclistes de totes dues federacions en aquest esport.

 

La propera convocatoria de BTT-Orientació seràel 26 de Novembre a Gironella on es celebrarà el Campionat de Catalunya d'aquesta modalitat.

 

Més informació: resultats, parcials (winsplits) i fotografies.

Posted in BTT-O

Ets aquí:   BTT-ONoticies BTT-OCrònica de la 2ª BTT-O temporada 2017
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook