BTT-O

17agost

Campionat del Món de BTT Orientació 2015

Liberec (Rep. Txeca)

Els Campionats del Món de BTT Orientació arrencaran el proper dia 18 d’agost a Liberec (Rep. Txeca) i s’hi estaran fins el dissabte 22. La selecció espanyola, composta per 5 catalans de 9, ja ha marxat cap allà a preparar-se.

Els representants catalans en categoría senior son:
David Toll  (GO-Xtrem)
David Tarrés (COB)
Mònica Aguilera (T.Trágame)
Ampa Gil (COB)
Destaquem la presència de Mar Soler (GO-Xtrem), com a unica representant Junior.

Podeu seguir les evolucions dels esportistes catalans a http://www.wmtboc2015.cz/

Posted in BTT-O

20març

Entrenament grup de seguiment

Sant Ponç (Santpedor)

Aquest passat dissabte día 20, el grup de seguiment de la FCOC va realitzar un altre dels seus entrenaments mensuals.
Aquest cop, es van desplaçar fins al mapa de Sant Ponç (El Bages), per realitzar, primer, un exercici de memòria i desprès un circuit amb molt canvis de direccions i molt ràpid d’uns 6’5 km.
En aquest entrenament hi van assistir del grup de seguiment: l’Aniol Bisquert, Martí Nogué i  Pau Coll (UEVIC), la Laia Medina (UE Sabadell), el Quim Vich (COC), la Laura Baus i la Clàudia Baus (BadalonaO). A més a més, també hi van assistir alguns entrenadors dels seus clubs i acompanyants.

Posted in BTT-O

14novembre

BTT-Orientacio

cartell-btto El proper 22 de novembre a Sarrià de Ter, es disputarà una nova prova de BTT Orientació organitzada per l'Associació Esportiva El Sarró.

La cursa que té com a punt de trobada el pàrking de l'Escola Montserrat de Sarrià de Ter. Des d'on tots els participants podran recollir els dorsals, els portamapes, rebran les instruccions en el cas que no hagin realitzat mai una cursa d'orientació, etc.

A part de les categories oficials, hi han categories de caràcter popular que serviran per iniciar-se en l'esport de l'orientació en bicicleta de muntanya i que ens permetran gaudir de l'aventura sigui sol o en companyia.

Gràcies al conveni entre la Federació de Curses d'Orientació i la Federació de Catalana de Ciclisme, els federats ciclistes, podran prova la orientació sense necessitat de contractar una assegurança de dia especial.


Posted in BTT-O

25agost

Tres catalans en el Campionat del Mon de BTT-O

Polonia, del 23 al 31 d'agost

En David Tarrés (COB), David Toll (Go-Xtrem) i la catalana Mònica Aguilera (del club Tierra Trágame) participaran en el Campionat del Mon d’Orientació en Bicicleta de Montaña del 23 al 31 de Agost a Polonia (Suprasl - Bialystok). Els altres participants són: Fran Costoya, Ángel García, Alejandro Martínez, Ivan Trigales i Manuel Espina.

El calendari de competicions serà el següent:

25 d’agost dilluns, competició mixta relleus Sprint (novetat)
26 d’agost dimarts, competició sprint 27 d’agost dimecres, competició mitja distància 29 d’agost divendres, competició llarga distància
30 d’agost dissabte, competició relleus

Informació del campionat: http://www.wmtboc2014.pl/en

Blog de la federació espanyola: http://btto-esp.blogspot.com/


Posted in BTT-O

28gener

Conveni de col·laboració entre la FCC i la FCOC

Josep Mª Dedéu i Josep  Bochaca
Gràcies a l'esforç d'en Joan Fernandez, l'actual vocal de BTT-O, i del president de la FCOC, en Josep Mª Dedéu, s'ha signat un nou conveni entre federacions que segur aportarà molts beneficis al nostre esport.

Adjuntem nota de premsa. 
 
El president de la Federació de Ciclisme de Catalunya (FCC), Josep Bochaca, i el president de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC), Josep M. Dedéu, es van reunir a la UFEC el passat 20 de Gener, per signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’obrir la participació dels federats d’ambdues federacions a les competicions esportives organitzades pels seus clubs afiliats; ja que ambdues federacions tenen interès en la promoció i ensenyament de les tècniques d’orientació en les seves respectives especialitats. Segons aquest acord, la FCOC permetrà la participació de tots els federats de la FCC a les curses d’orientació en bicicleta de muntanya organitzades pels seus clubs
afiliats; per la seva part, la FCC permetrà la participació dels federats de la FCOC que estiguin en possessió de la llicència d’Orientació a les marxes ‘road book’ de BTT organitzades pels seus clubs afiliats.

Posted in BTT-O

<<  1 2 3 4 5 [67 8  >>  
Ets aquí:   BTT-ONoticies BTT-O
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook