BTT-O

22maig

Podis catalans en el Campionat d'Espanya de BTT-O (MTBO)

Molina de Segura, 20 i 21 de maig

Una vegada més, diversos corredors catalans copen el podi del Campionat d'Espanya de BTT-O (MTBO), celebrat aquest passat cap de setmana a Molina de Segura.

En distància mitja: 

- SENIOR-FEMENÍ: Mónica Aguilera en primera possició, Ampa Gil en segona i una destacadísima cinquena possició per la jove Mar Soler.

- SENIOR-MASCULI: David Tarrés, en primera possició.

- VETERANS: Josep Selga, en segona possició i Mercé Forniés en primera possició respectivament.

 

Sprint

- SENIOR-FEMENÍ: Ampa Gil en primera possició seguida de Mònica Aguilera.

- SENIOR-MASCULÍ: David Toll i David Tarrés en primera i tercera possició respectivament.

 - VETERANS: Mercé Forniés primera en fèmines VET-B.

Distància llarga: 

- SENIOR-FEMENÍ: Mònica Aguilera en primera possició seguida d'una destacada segona possició de Mar Soler. 

- SENIOR-MASCULÍ: David Toll i David Tarrés en primera i tercera possició respectivament.

- VETERANSJosep Selga en tercera possició i Mercé Forniés una vegada més en primera possició de VET-B-Femení.

 

Moltíssimes felicitats a tots per aquests èxits tan ben merescuts!

Posted in BTT-O

01agost

Catalans al Campionat del Mon de BTT-O (WMTBOC)

Portugal, del 24 al 30 de Juliol

Catalans al Campionat del Mon de BTT-O  (WMTBOC)
Tres catalans ha format part de la selecció espanyola en el Campionat del Món de BTT-O (WMTBOC), que s'ha celebrat entre el 24 i 30 de juliol a Portugal:  Mònica Aguilera (Tierra Trágame), David Toll (GO-Xtrem) i David Tarrés (COB).  Josep Selga en categoria M50, Mar Soler en W20 i Marc Lopez Suades en M20 també han participat i obtingut molt bons resultats en les seves respectives categories. A destacar:

En distància llarga:  David Tarrés (19), David Toll (30) i Mònica Aguilera (16) //  Mar Soler (9 en W20) // Marc Lopez Suades (20 en M20) // Josep Selga (3 en M50)
Sprint: Mònica Aguilera (22) , Mar Soler (7 en W20) i Josep Selga (2 en M50)
Relleus  masculins: en 11 posició, l’equip format per David Tarrés, David Toll i Angel Garcia; i 9 posició per les catalanes Mar Soler i Mònica Aguilera juntament amb Ana Varela.Destaquem les magnífiques posicions obtingudes per la jove Mar Soler, situant-se entre les 10 primeres en les categories de llarga distància, sprint i relleus.

Més informació a:

Posted in BTT-O

22juliol

Cursa BTT Popular a TONA

4 de setembre

Cursa BTT Popular a TONA
Tot i que la orientació amb BTT encara és una desconeguda a Catalunya, els millors ciclo-orientadors d’Espanya son catalans, quasi bé tots provenen de la orientació a peu.  És per això que el Club Tona Bikes, amb col·laboració de la Federació Catalana de Orientació (FCOC), vol organitzar una cursa de BTT-O en aquest territori per divulgar aquesta disciplina competitiva i a l’hora donar a conèixer per una altra banda els senders i camins de la comarca.

Al ser una prova oberta (no és un circuit tancat), que hi ha una elecció lliure de recorregut i la sortida no és massiva (tots de cop), si no que surten pautàdament (cada minut), fa que aquest esport no sigui estressant. A més les fites es col·loquen al camí, cosa que impedeix el “camp a través” respectant els conreus, la vegetació i les propietats privades.

Encara que la orientació és un esport de competició, una de les seves característiques és que té la virtut de barrejar en una mateixa prova a l’atleta que busca realitzar el recorregut el més ràpid possible, buscant millorar el seu resultat, o al que simplement desitja passejar de forma més tranquil·la gaudint del paisatge i la natura. El caràcter lúdic d’aquest esport fa que en una prova es reuneixin esportistes d’elit, amics i famílies.

Tota la informació a: http://btt-o.blogspot.com.es/p/cursa-popular-tona.html

Posted in BTT-O

14novembre

Conjunt BTT-O

Conjunt BTT-O
Ja es pot començar a sol·licitar l'equipació de Catalunya BTT Orientació.
L'equipació estarà fabricada per l'empresa igualadina Tuga Active Wear. Les peces destaquen per la seva gran qualitat en el acabats i texits. 

Tota la informació al blog BTT-O 

Posted in BTT-O

<<  1 2 3 4 [56 7 8  >>  
Ets aquí:   BTT-ONoticies BTT-O
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook