• ecursa

BTT-O

01agost

Catalans al Campionat del Mon de BTT-O (WMTBOC)

Portugal, del 24 al 30 de Juliol

Catalans al Campionat del Mon de BTT-O  (WMTBOC)
Tres catalans ha format part de la selecció espanyola en el Campionat del Món de BTT-O (WMTBOC), que s'ha celebrat entre el 24 i 30 de juliol a Portugal:  Mònica Aguilera (Tierra Trágame), David Toll (GO-Xtrem) i David Tarrés (COB).  Josep Selga en categoria M50, Mar Soler en W20 i Marc Lopez Suades en M20 també han participat i obtingut molt bons resultats en les seves respectives categories. A destacar:

En distància llarga:  David Tarrés (19), David Toll (30) i Mònica Aguilera (16) //  Mar Soler (9 en W20) // Marc Lopez Suades (20 en M20) // Josep Selga (3 en M50)
Sprint: Mònica Aguilera (22) , Mar Soler (7 en W20) i Josep Selga (2 en M50)
Relleus  masculins: en 11 posició, l’equip format per David Tarrés, David Toll i Angel Garcia; i 9 posició per les catalanes Mar Soler i Mònica Aguilera juntament amb Ana Varela.Destaquem les magnífiques posicions obtingudes per la jove Mar Soler, situant-se entre les 10 primeres en les categories de llarga distància, sprint i relleus.

Més informació a:

Posted in BTT-O

22juliol

Cursa BTT Popular a TONA

4 de setembre

Cursa BTT Popular a TONA
Tot i que la orientació amb BTT encara és una desconeguda a Catalunya, els millors ciclo-orientadors d’Espanya son catalans, quasi bé tots provenen de la orientació a peu.  És per això que el Club Tona Bikes, amb col·laboració de la Federació Catalana de Orientació (FCOC), vol organitzar una cursa de BTT-O en aquest territori per divulgar aquesta disciplina competitiva i a l’hora donar a conèixer per una altra banda els senders i camins de la comarca.

Al ser una prova oberta (no és un circuit tancat), que hi ha una elecció lliure de recorregut i la sortida no és massiva (tots de cop), si no que surten pautàdament (cada minut), fa que aquest esport no sigui estressant. A més les fites es col·loquen al camí, cosa que impedeix el “camp a través” respectant els conreus, la vegetació i les propietats privades.

Encara que la orientació és un esport de competició, una de les seves característiques és que té la virtut de barrejar en una mateixa prova a l’atleta que busca realitzar el recorregut el més ràpid possible, buscant millorar el seu resultat, o al que simplement desitja passejar de forma més tranquil·la gaudint del paisatge i la natura. El caràcter lúdic d’aquest esport fa que en una prova es reuneixin esportistes d’elit, amics i famílies.

Tota la informació a: http://btt-o.blogspot.com.es/p/cursa-popular-tona.html

Posted in BTT-O

14novembre

Conjunt BTT-O

Conjunt BTT-O
Ja es pot començar a sol·licitar l'equipació de Catalunya BTT Orientació.
L'equipació estarà fabricada per l'empresa igualadina Tuga Active Wear. Les peces destaquen per la seva gran qualitat en el acabats i texits. 

Tota la informació al blog BTT-O 

Posted in BTT-O

17agost

Campionat del Món de BTT Orientació 2015

Liberec (Rep. Txeca)

Els Campionats del Món de BTT Orientació arrencaran el proper dia 18 d’agost a Liberec (Rep. Txeca) i s’hi estaran fins el dissabte 22. La selecció espanyola, composta per 5 catalans de 9, ja ha marxat cap allà a preparar-se.

Els representants catalans en categoría senior son:
David Toll  (GO-Xtrem)
David Tarrés (COB)
Mònica Aguilera (T.Trágame)
Ampa Gil (COB)
Destaquem la presència de Mar Soler (GO-Xtrem), com a unica representant Junior.

Podeu seguir les evolucions dels esportistes catalans a http://www.wmtboc2015.cz/

Posted in BTT-O

<<  1 2 3 4 [56 7  >>  
Ets aquí:   BTT-ONoticies BTT-O
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook