BTT-O

02novembre

Crònica de la 2ª BTT-O temporada 2017

Quart, 29/10/2017

Crònica de la 2ª BTT-O temporada 2017
Aquest diumenge 29 d’octubre es va celebrar a la localitat de Quart (Girona) la segona cursa de BTT-O d’aquest any 2017. La prova, organitzada pel club gironí ALIGOTS, va ser tot un èxit comptant amb l'assistiència de gairebé 150 ciclistes que van poder gaudir dels magnífics terrenys de les Gavarres. 

Posted in BTT-O

18setembre

Properes activitats de BTT-O

El proper diumenge 24, la FCOC ha organitzat una activitat de promoció de BTT en col.laboració amb LaNovaFita. Aquesta prova té un format de rogaine de 2h i de 4h (en grup o individual)  i es farà a Sant Martí de Tous.  Les inscripcions estàn obertes a l'enllaç.

Per donar a connèixer més aquesta modalitat de l'esport d'orientació, LaNovaFita farpa una xerrada el dia anterior, dissabte 23, a les 12 del migdia.

 

Podeu consultar tot el detall i informació de les dos activitats a: lanovafita.com

Animeu-vos!!! les següents trobades oficials seran a Quart el 29 d'octubre i a Gironella el 26 de novembre.

Posted in BTT-O

21agost

Campionats del Mon de MTBO Senior (WMTBOC 2017)

Vilnius, Lituania

El Campionat del Mon de MTBO Senior (WMTBOC 2017) i Junior (JWMTBO 2017) ha tingut lloc a Vilnius, Lituania entre els dies 21 i 24 d'agost. La selecció espanyola enviada per la FEDO ha comptat amb la presència de 4 atletes catalans:  DAVID TARRÉS, DAVID TOLL, MÓNICA AGUILERA i AMPARO GIL, en les categories Senior.

El campionat va començar el dia 21 amb la cursa de mitja distància, on es van obtenir resultats discrets, amb David Tarres en 58 possició i David Toll 68 en la categoria Senior-Masculina. Par part de les fèmines, Mònica Aguilera va quedar en 32 possició i Ampa Gil va cometre error en targeta.

El dia 22 es va disputar la primera carrera oficial de Mass Start en la història de la IOF, amb en un sprint massiu molt emocionant en la carrera masculina, i arribant els primers finalistes a menys de 4'' entre ells, tot i que va existir dispersió des del primer moment gràcies a que es corria amb 5 mapes amb traçats diferents

Els resultats d'aquesta prova han estat força remarcables, quedant Mónica Aguilera i Ampa Gil, 22 i 26 respectivament en categoria senior-femenina i David Toll i David Tarrés, en posicions 54 i 55 en senior-masculina.  A tenir en compte que la Mònica Aguilera va quedar primera a Portugal, l'any 2016, tot i que la categoria llavors no era encara oficial.

La prova de relleus es va realitzar el dia 23, amb podis per Finlandia, França, Rusia i República Txeca. L' equip femení espanyol van quedar en una magnífica 9 possició i el masculí en 12 possició. 

 

Posted in BTT-O

11agost

2ona prova de Copa Catalana 2017

Quart, les Gavarres, 29 d'octubre del 2017

El pròxim diumenge 29 d’octubre se celebrarà a Quart (Girona) la segona prova de la Copa Catalana BTT-O 2017, cursa organitzada pel club gironí Aligots.

S'està treballant per a que hi hagi circuits per a tots els nivells tècnics i físics, tant oficials com d’iniciació, inclús hi haurà un circuit familiar que els nens més atrevits podran fer sols.

No patiu els que feu orientació a peu però us falta pràctica amb BTT, hi haurà circuits fàcils per iniciar-se en aquesta modalitat. Als voltants de Quart hi podreu trobar des de terrenys planers amb pistes de bona ciclabilitat, fins a camins trencats i corriols molt tècnics. Tothom 
hi podrà trobar el circuit més adient al seu nivell.

Si, per altra banda, us faria gràcia venir però no teniu porta-mapes us el podeu fer vosaltres mateixos seguint algun dels tutorials que  podeu trobar a internet. Aquí en teniu alguns:

http://btt-o.blogspot.com.es/p/el-portamapes.html
https://www.youtube.com/watch?v=2Icxy_ES53w
https://www.youtube.com/watch?v=6TCGUyTN8r4

Tota la informació detallada s'anirà publicant al Facebook i a la web d'Aligots.

Posted in BTT-O

07agost

Final del Campionat Europeu MTBO

Ha finalitzat els europeus de MTBO d'enguany, celebrats a Orleans, França. Amb força representació catalana en la llista de convocats per la selecció espanyola, destaquen els resultats següents:

Amparo Gil que en la cursa Sprint va conseguir situar-se en el lloc 18º en categoría W21, només a a 4´23´´ de la campiona. 

Mónica Aguilera en el lloc 23º de la cursa llarga.

Relleus mixtes: 16º en senior (Ampa Gil, Ángel García,  Mónica Aguilera y David Tarrés)

Relleus clàssics: 8ª en categoría senior femenina (Ampa Gil, Mónica Aguilera, Mª del Mar Delgado), i 17º en categoría senior masculina (David Tarrés, David Toll y Ángel García).

Tindrem més MTBO a l'agost, ja que és celebraran els Campionats del Mon Junior i Senir a Vilnius (Lituania), entre els dies 19 i 27 d'agosto.

 

Posted in BTT-O

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  
Ets aquí:   BTT-ONoticies BTT-O
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook