BTT-O

24abril

Ja tenim aquí el Campionat de Catalunya de BTT-O

Ja tenim aquí el Campionat de Catalunya de BTT-O
Bones orientadores/s!! Pareu bé l’orella, que ja s’acosta el Campionat de Catalunya de BTT-O a mans del club  GO-XTREME!! La prova es disputarà als paratges de Caulès i Vidreres! Us ho perdreu?

Dissabte dia 26 de Maig es disputarà el Campionat de Catalunya de BTT-O, i diumenge 27 de Maig hi ha preparada una cursa de 4H de BTT-O! Les dues curses tindran com a centre de competició el pavelló poliesportiu de Vidreres, localitzat a la comarca de la Selva.

Posted in BTT-O

03novembre

Avui a l'Esportiu ...

Noticia BTT-O a Quart

Avui a l'Esportiu ...

Posted in BTT-O

02novembre

Crònica de la 2ª BTT-O temporada 2017

Quart, 29/10/2017

Crònica de la 2ª BTT-O temporada 2017
Aquest diumenge 29 d’octubre es va celebrar a la localitat de Quart (Girona) la segona cursa de BTT-O d’aquest any 2017. La prova, organitzada pel club gironí ALIGOTS, va ser tot un èxit comptant amb l'assistiència de gairebé 150 ciclistes que van poder gaudir dels magnífics terrenys de les Gavarres. 

Posted in BTT-O

18setembre

Properes activitats de BTT-O

El proper diumenge 24, la FCOC ha organitzat una activitat de promoció de BTT en col.laboració amb LaNovaFita. Aquesta prova té un format de rogaine de 2h i de 4h (en grup o individual)  i es farà a Sant Martí de Tous.  Les inscripcions estàn obertes a l'enllaç.

Per donar a connèixer més aquesta modalitat de l'esport d'orientació, LaNovaFita farpa una xerrada el dia anterior, dissabte 23, a les 12 del migdia.

 

Podeu consultar tot el detall i informació de les dos activitats a: lanovafita.com

Animeu-vos!!! les següents trobades oficials seran a Quart el 29 d'octubre i a Gironella el 26 de novembre.

Posted in BTT-O

21agost

Campionats del Mon de MTBO Senior (WMTBOC 2017)

Vilnius, Lituania

El Campionat del Mon de MTBO Senior (WMTBOC 2017) i Junior (JWMTBO 2017) ha tingut lloc a Vilnius, Lituania entre els dies 21 i 24 d'agost. La selecció espanyola enviada per la FEDO ha comptat amb la presència de 4 atletes catalans:  DAVID TARRÉS, DAVID TOLL, MÓNICA AGUILERA i AMPARO GIL, en les categories Senior.

El campionat va començar el dia 21 amb la cursa de mitja distància, on es van obtenir resultats discrets, amb David Tarres en 58 possició i David Toll 68 en la categoria Senior-Masculina. Par part de les fèmines, Mònica Aguilera va quedar en 32 possició i Ampa Gil va cometre error en targeta.

El dia 22 es va disputar la primera carrera oficial de Mass Start en la història de la IOF, amb en un sprint massiu molt emocionant en la carrera masculina, i arribant els primers finalistes a menys de 4'' entre ells, tot i que va existir dispersió des del primer moment gràcies a que es corria amb 5 mapes amb traçats diferents

Els resultats d'aquesta prova han estat força remarcables, quedant Mónica Aguilera i Ampa Gil, 22 i 26 respectivament en categoria senior-femenina i David Toll i David Tarrés, en posicions 54 i 55 en senior-masculina.  A tenir en compte que la Mònica Aguilera va quedar primera a Portugal, l'any 2016, tot i que la categoria llavors no era encara oficial.

La prova de relleus es va realitzar el dia 23, amb podis per Finlandia, França, Rusia i República Txeca. L' equip femení espanyol van quedar en una magnífica 9 possició i el masculí en 12 possició. 

 

Posted in BTT-O

[12 3 4 5  >>  
Ets aquí:   BTT-ONoticies BTT-O
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook