Properes curses

07novembre

Calendari FEDO i normes O-PEU temporada 2018

La FEDO ha publicat les normes de la temporada 2018 per curses O-Peu i Sprint:  Normas de la Liga Española de O-Pie y la Liga Española de Sprint

També han deixat publicat el calendari esportiu, amb 12 proves O-Peu, 5 Ultrascore, 5 de MTB-O i 6 Raids d'Aventura.
06novembre

CRÒNICA ULTRALLARGA

Taravil, 1 de novembre del 2017

Els boscos Berguedans van ser l’escenari del Campionat de Catalunya modalitat Ultrallarga, que va tenir lloc a Taravil el dia 1 de novembre del 2017, cursa organitzada pel COB, Club Orientació Berguedà.

La cursa va aplegar gairebé 400 corredors, que van poder gaudir d’un terreny i traçats molt exigents tècnicament en totes les categories, i a categoria èlit, els 15km en dones i 18 km en homes feien que la prova fos d’una gran duresa física.

taravil 2017 (9) (Copiar) taravil 2017 (7) (Copiar) taravil 2017 (3) (Copiar)Els campions de la prova van ser Ona i Biel Ràfols del Club Orientació Catalunya, seguits per Anabel Valledor i Tommi Tolkko del Badalona Orientació. L’últim esglaó del podi el van completar la Laia Gil del Montsant i Lluis Ferrer del Badalona Orientació.

Posted in Orientació a peu

03novembre

Manifest en defensa de les institucions catalanes

Manifest en defensa de les institucions catalanes
LA FEDERACIÓ DE CURSES D'ORIENTACIÓ DE CATALUNYA S'AFEGEIX AL MANIFEST EMÉS PER LA UFEC, EN DEFENSA DE LES INSTITUCIONS CATALANES

La FCOC es manifesta condemnant els empresonaments dels 8 membres del govern català així com d'en Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, i exigeix la seva llibertat i fi de l'ordre de presó preventiva. Tanmateix volen transmetre tot el nostre suport a les families afectades.

A continuació trobareu tot el text del manifest emés per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

03novembre

Avui a l'Esportiu ...

Noticia BTT-O a Quart

Avui a l'Esportiu ...

Posted in BTT-O

<<  1 [23 4 5 6  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook