Properes curses

22maig

Noticia a l'Esportiu, II Rogaine Berguedà

14-05-2018

Podeu veure la noticia publicada al diari l'Esportiu amb data 14-5-2018, respecte la Rogaine del Berguedà del día 5.

PREM sobre la imatge per ampliar-la.

esportiu

10maig

Bons resultats de la representant catalana, Anna Serrallonga, als Europeus

Bons resultats de la representant catalana, Anna Serrallonga, als Europeus
Des del diumenge 6 fins al diumenge 13 s'està celebrant a la localitat Suïssa de Ticino els Europeus Absoluts d'orientació a peu. Comptem amb la representació catalana d'Anna Serrallonga Arqués que es va classificar per a participar en les modalitats de mitja, relleus mixtes, relleus i llarga.

Posted in Orientació a peu

10maig

Reunió unions de federacions esportives

Les unions de federacions esportives espanyoles (Andalusia, Castella i Lleó, Catalunya, Galícia, Madrid, Múrcia i País Basc) s’han reunit aquest dijous a Barcelona per demanar una reunió urgent amb el Consejo Superior de Deportes (CSD) després de la sentència del Tribunal Constitucional sobre la llicència única on els donava la raó en les seves reivindicacions. La trobada també ha servit per analitzar l’impacte d’aquesta sentència i treballar sobre les demandes pels greuges legislatius vigents que pateix l’esport tant a Catalunya com a la resta d’Espanya.
L’Alt Tribunal va establir en una sentència del 12 d’abril la derogació del sistema de llicència única fixat per l’article 23 de la Llei 15/2014, de 16 de setembre, admetent parcialment un recurs d’inconstitucionalitat presentat per la Generalitat de Catalunya. El TC considera que el nou sistema d’emissió de llicències federatives que va voler implantar el CSD no pot tenir els efectes “horitzontals” que va pretendre perquè la competència en ordenació de l’esport correspon en exclusiva a les comunitats autònomes.
Recordem que la sentència del TC no es pot recórrer perquè es tracta d’un recurs d’inconstitucionalitat i és l’únic tribunal competent per resoldre aquest conflicte.
07maig

Crònica de la II Rogaine del Berguedà

Crònica de la II Rogaine del Berguedà
Un total de 250 participants de diversos països i comunitats autònomes espanyoles han gaudit de la 2a edició de la Rogaine del Berguedà. La prova s'ha fet entre Pedret i la serra de Picancel, una zona d’orografia espectacular que combina corriols entre parets de pedra i boscos espessos entre pistes forestals.

Posted in Rogaine

07maig

III Edició - Campus d'orientació

del 2 al 8 de setembre, 2018

Arribem a la tercera edició del Campus dedicat al nostre esport. Les dates d'aquest any són del 2 al 8 de setembre. Reserveu-vos les dates! Us avancem que estem fent alguns petits canvis per millorar-lo (sí. sí, volem que sigui encara millor que les primeres dos edicions!!)

Trobareu les primeres informacions al blog del campus: CAMPUS D'ORIENTACIÓ . Recordeu que l'anirem actualitzant a mida que es gestionin els detalls.

(també hi surt el preu i alguns descomptes que trobareu interessants!!)

Tenim moltes ganes de poder comptar amb el màxim de les joves promeses del futur i de tots aquells que volen conèixer el nostre esport!!

En breu obrirem les pre-inscripcions.

<<  1 [23 4 5 6  >>  
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook