Properes curses

12març

Ajornament de competicions degut al COVID-19

Vàries competicions queden ajornades fins a nou avís

Ajornament de competicions degut al COVID-19
Davant l’extraordinària situació que s’està vivint al nostre territori degut al COVID-19, múltiples competicions en totes les disciplines de l’àmbit d’orientació estan sent ajornades fins a nou avís.

     1)   15/03 - Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes – AJORNAT

     2)   21/03 - Campionat Escolar de curses d'orientació a Sabadell – AJORNAT

     3)   28-29/03 - Raid de Rebost – AJORNAT

     4)   28/03 - Rogaine del Catllaràs – AJORNAT


S’anirà informant sobre l’estat de les competicions a mida que es disposi de novetats!

A tots els clubs que organitzin curses properament i que disposin de notícies en quant a la celebració d’aquestes curses, no dubteu en informar-nos de cara a fer-ne la màxima difusió.

12març

Suspès el Campionat de Relleus Mixtes

Comunicat del club Grions, suspensió del Campionat de Catalunya de relleus mixtes.

Tot i que, fins a última hora, la voluntat del GO-Xtreme, amb el recolzament de la FCOC, ha estat la de mantenir el Campionat de Catalunya de relleus mixtes i la cursa popular, finalment el campus de la UAB ha suspès qualsevol activitat que s'hagués de desenvolupar al campus.

Aquesta mesura, que té efectes immediats, ens ha estat comunicada pel Director responsable d'espais de la UAB seguint les directrius fixades per la Generalitat de Catalunya.

Per tant, tant el Campionat de Catalunya de relleus mixtes com la cursa popular que s'havia de dur a terme el dia 15 de març ha quedat suspesa.

12març

afectació del COVID-19 al sector esportiu català

Comunicat de la Secretaria General de l’Esport

Comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física en relació a l’afectació del COVID-19 al sector esportiu català

http://esport.gencat.cat/ca/inici/index.html

11-03-2020

En base a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties ransmissibles emergents d’alt risc del dimecres 11 de març, en la qual el Govern ha comunicat que a Catalunya s’ha passat d’una fase de prealerta a fase d’alerta de manera preventiva, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) comunica al sector esportiu català, tant públic com associatiu i privat, el següent:

En primer lloc, recomanem:
- Ajornar o suspendre les competicions i esdeveniments esportius al territori català a partir de dijous 12 de març i amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi.

- Ajornar o suspendre les gales, celebracions i festes de l’esport, ja siguin organitzades per entitats públiques o privades durant el mateix període de temps. 

En segon lloc...

11març

Entrenament PRE-CEO a Sabiñanigo

Els dies 3-4-5 d’abril de 2020 se celebrarà a Sabiñanigo (Aragó) entrenaments per a preparar el CEO2 2020

Entrenament PRE-CEO a Sabiñanigo
La Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC), a través de la seva direcció tècnica, organitza pels dies 3, 4 i 5 d’abril de 2020, a Sabiñánigo (Osca) un seguit d’entrenaments adreçats als integrants/aspirants de les seleccions catalanes, en totes les seves categories, però oberta també a tots els federats de la FCOC i de la FEDO que vulguin millorar la seva condició tècnica. Aquest entrenament es realitzarà just un mes abans del Campionat d’Espanya d’Orientació que es celebrarà en terrenys propers.

Els entrenaments i les curses estaran organitzades pel club IBON i per la FCOC i consistiran enun entrament nocturn el divendres; un cursa de mitja distància amb sortida en massa, un multi-tècnic i una xerrada tècnica el dissabte i un cursa de mitja distància el diumenge.
 

Per més informació podeu consultar el següent document

Posted in Orientació a peu

07març

Campionat de Catalunya de relleus mixtes d’orientació 2020

El pròxim 15 de març al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona

Campionat de Catalunya de relleus mixtes d’orientació 2020
El diumenge dia 15 de març se celebrarà al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el Campionat de Catalunya de relleus mixtes d’orientació. Aquesta cita important del calendari de l’orientació aplegarà a centenars de persones de tot Catalunya que competiran amb els seus clubs en diferents categories: d’infantils a màsters.

Posted in Orientació a peu

<<  1 [23 4 5 6  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook