federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

11gener

Crònica dels joves catalans al PNTD de reis 02-05/01/20

Crònica per Eloi Martí

Crònica dels joves catalans al PNTD de reis 02-05/01/20
Dia 1

No sabem què passa avui a les cases d’alguns joves catalans. Encara no és el dia de Reis, no hi ha regals al menjador, però es lleven encara més d’hora i amb més ganes que mai. I és que avui es marxa cap a Guardamar del Segura, lloc que acollirà, durant els pròxims quatre dies, un camp d’entrenament de la Federació Espanyola d’Orientació (FEDO) específic per a tots els nois i les noies de 12 a 18 anys. Una cita imprescindible que dona inici a una nova temporada, per escalfar motors, motivar-se i gaudir d’aquest esport en un ambient de coneixença i companyonia entre els joves de tot l’Estat.

Posted in Orientació a peu

10gener

primera edició de la Cursa d’Orientació de Celrà

primera edició de la Cursa d’Orientació de Celrà

El proper diumenge 26 de Gener, de la mà d'Aligots Girona Orientació, es farà la primera edició de la Cursa d’Orientació de Celrà. També serà la primera cursa puntuable del circuit de curses populars de la 6à Lliga Nord-O #LligaNordO. Seran els circuits C1 i C2.

Els circuits C3, C4 i C5 seran de caire popular i iniciació, i no competitius. Ideals per a famílies i per a tots aquells que comencen a tastar el nostre esport. Per als més petits també farem el circuit CORREXIC.

Per a l’ocasió estrenarem mapa fet recentment a escala 1:5.000 amb normativa ISSOM2007. Un mapa semi-urbà que inclou interessants zones rústiques i boscoses del voltant del poble, i el barri vell de Celrà, amb els seus carrers, places i carrerons. Segur que no us deixarà indiferents!

DETALL

09gener

Comença la Copa Catalana 2020 amb el Rogaine del Berguedà!

Un any més, per arrencar la temporada de competicions, el 18 de gener de 2020, el Club Orientació Berguedà (COB) organitza el Rogaine del Berguedà. Enguany, serà la quarta edició i se celebrarà al municipi d’Avià.

Posted in Rogaine

03gener

1a competició del 2020: Cursa urbana orientació a Sabadell

1a competició del 2020: Cursa urbana orientació a Sabadell
No hi ha millor manera de rebre el 2020 que fent el que més ens agrada. El proper 12 de gener la UES estrena l’any amb una cursa semi-urbana. Podreu trobar fites pel Parc de Can Gambús, els carrers propers i el Parc Agrari amb els seus petits bosquets. I pels més agosarats també hi haurà fites al Parc de Catalunya.

Posted in Orientació a peu

03gener

Inscripcions obertes

Encetem la temporada 2020 amb la IV Rogaine del Berguedà.

Toda la informació al WEB del COB.

Enllaç a Inscripcions.

Bon any 2020 i a gaudir del bosc buscant fites!

<<  10 11 12 13 14 [1516 17 18 19  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook