federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

07febrer

Actualització del Projecte de Selecció Catalana 2020

Actualitzem el projecte de Selecció Catalana per la temporada 2020, amb dades concretes de la Selecció Absoluta i la Selecció Base.

Podeu consultar els documents a la pàgina de SELECCIÓ CATALANA.

PROJECTE SELECCIÓ CATALANA

SELECCIONS 2020

CALENDARI BASE 2020 

SELECCIONADOR BASE 2020

SELECCIONADOR/ES 2020

PUNTUACIONS 2020

07febrer

Entrevista a Josep Mª Santiago

nou president de la FCOC

‘Cal escoltar sempre quines són les necessitats dels clubs i ajudar-los en tot: si ells creixen, creixerà la FCOC’

Des del 16 de desembre del 2019, la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya té un nou president, després d’uns mesos d’incertesa. Es tracta de Josep M. Santiago, gironí de 44 anys que pren el relleu a Josep M. Dedeu.

Santiago, més conegut com a ‘Santi’ és mestre d’educació física, graduat superior en esports i pedagog. Combina la seva professió amb la vocació de servei públic que li aporta el seu càrrec de regidor a Sarrià de Ter. Tot i que ve del món del bàsquet, com a jugador, àrbitre i més tard com a entrenador i directiu (va ser un dels fundadors de l’Uni Girona CB) la seva passió per la muntanyes i l’entorn natural l’ha conduit fins a l’orientació de la ma del seu club, Aligots.

És xerraire, empàtic i li agrada escoltar. Té la filosofia que ‘els errors i els desencerts sempre t’ajuden a millorar si ets capaç de detectar-los, entendre’ls i corregir-los’. Potser per això ‘m’agrada tant la orientació, perquè s’adapta molt a aquesta filosofia’, afirma el nou president.
FOTO JMSantiago

 

 --  ENTREVISTA --

 

06febrer

T'ho estàs perdent

Les orientadores catalanes es sumen a la campanya #ThoEstasPerdent

T'ho estàs perdent
La campanya té com a objectiu fomentar l’esport femení en els mitjans de comunicació

Les curses d'orientació s’adhereixen a la campanya #ThoEstasPerdent impulsada per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i que té com a objectiu impulsar l’esport femení en els mitjans de comunicació. La campanya té com a lema "Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle".

03febrer

12 podis catalans a la Lliga espanyola O-Peu i Sprint 2019

Dissabte es van donar els guardons a El Pinós (Alacant), coincidint amb l’inici de la LEO 2020

12 podis catalans a la Lliga espanyola O-Peu i Sprint 2019
Dissabte passat, dia 1 de febrer, es va iniciar la Lliga Espanyola d’orientació 2020 a El Pinós (Alacant), una prova en la qual hi van participar gairebé 60 orientadors/es catalans/es amb excel·lents resultats. En aquesta primera prova de la LEO es van lliurar els guardons del rànquing final de Lliga Espanyola 2019, en la qual, els orientadors catalans van pujar fins a 9 vegades al podi, tant a la lliga O-Peu com a la de sprint. Pel que fa la classificació per clubs CAT-O va aconseguir la primera posició de la 2a. Divisió amb un total de 18776.69, una posició que li garanteix l’ascens a la 1a. Divisió.
31gener

Projecte FCOC 2020

El nou president de la FCOC, Josep M. Santiago, presenta el projecte pel 2020

Projecte FCOC 2020
La junta directiva de la FCOC, encapçalada pel seu president, Josep M. Santiago, ha aprovat aquest mes de gener el projecte per l’any 2020 que marca els objectius tant a nivell organitzatiu, econòmic com esportiu i planteja un horitzó a curt i llarg termini per consolidar l’orientació en totes les seves modalitats, a tot el territori i incidir en la tecnificació i formació com a base de futur. El projecte ha estat enviat a tots els clubs adherits a la FCOC.
<<  7 8 9 10 11 [1213 14 15 16  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook