federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

18novembre

Campionat de Catalunya Sprint a Santa Coloma de Farners - 30/11 i 01/12

Campionat de Catalunya Sprint a Santa Coloma de Farners - 30/11 i 01/12
El proper 30 de Novembre i 1 de Desembre l'Aligots ens organitzarà un fantàstic cap de setmana a terrenys mai explorats pels orientadors a Santa Coloma de Farners.

Dos mapes nous serviran per un Campionat de Catalunya Sprint el dissabte i per una Mitja Distància puntuable també per la Copa Catalana el diumenge.

Posted in Orientació a peu

14novembre

entrenament prepraració Campionat d'Espanya Escolar

Informació del pròxim entrenament que s'organitzarà com a preparació del pròxim Campionat d'Espanya Escolar del desembre. 

En aquesta ocasió serà a Sant Boi, en un mapa cedit per en Lucas De Feo i en el qual podrem treballar una part de bosc (parc urbà) i també una part molt interessant de spirnt. 
24octubre

Reunió extraordinària futur de l’FCOC

Assumpte: Reunió extraordinària futur de l’FCOC Data: Dilluns dia 4 de novembre a les 18:30h Lloc: Despatx FCOC, Rambla Guipúscoa, 23-25 - 4rt C Convoquem a tots els clubs i orientadors a una reunió extraordinària per tractar de manera urgent el futur de la FCOC a partir del gener 2020. La situació actual de la federació és molt greu i cal prendre decisions sobre la viabilitat de la entitat. A la reunió la comissió gestora presentarà informació sobre les possibles vies d’acció, entre una d’elles la dissolució de la federació. Us esperem, sereu tots benvinguts. Comissió gestora FCOC
15octubre

Anul.lació MTB-O a Argelaguer

Comunicat urgent del club Gatant Keks:

Des de l'associació esportiva Gastant Keks rebutgem la sentència/venjança emesa pel Tribunal Suprem el 14 d'octubre de 2019, al qual tampoc reconeixem com a jutjat legítim.

L'entitat es mostra al costat dels drets i les llibertats i de la democràcia i en contra dels abusos, la intolerància i la repressió per mirar de retallar aquests drets, per tant mostrem la nostra solidaritat a les preses i les seves famílies i no les deixarem soles. Animem a tothom a posicionar-se en pro de la llibertat i de la plena implementació de la República Catalana.

No acceptarem mai cap resposta que vingui per la via represiva, no serà mai la solució. Per això ens afegim a la crida per la llibertat dels preses polítiques i encausades.

Per aquest motiu us comuniquem la *suspensió de la cursa programada pel dia 26 d'octubre de la BTT-O d'Argelaguer* per poder assistir a la manifestació programada pel mateix dia.

A l'espera dels esdeveniments per proposar una nova data.

A.E. Gastant Keks

15octubre

Anul.lació cursa popular SABADELL

Comunicat urgent del club UES:

No ha estat una decisió fàcil. Portem des de dissabte donant voltes al tema de què fer amb la cursa d'aquest diumenge.

No creiem que estiguem en el millor moment anímic per gaudir d'una cursa d'orientació. Portem dos dies de mobilitzacions amunt i avall. Demà s'inicien les marxes per la llibertat a la que molts de nosaltres pensem anar-hi.

No podem preveure el que es convocarà per diumenge.

AJORNEM LA SISENA CURSA URBANA DE SABADELL.

Ho volem parlar amb més calma, però el més probable és que la fem el 12 de gener per iniciar el 2020 amb bon peu. Us mantindrem informats.

La Secretaria de la UES es posarà amb contacte amb tots els ja heu fet les inscripcions.

Salut i fites

Secció d'orientació de la UES
http://cursesorientacioues.blogspot.com.es/

<<  7 8 9 10 11 [1213 14 15 16  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook