federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

28febrer

Expedició catalana al POM 2020

La selecció catalana juvenil i júnior es desplaça a Portugal per a participar a una cita anual imprescindible

Expedició catalana al POM 2020
Del 21 al 25 de Febrer vam tenir a Xènia Ledesma, Andreu Aliu, Anna Illa, Joana Martí, Laia Medina, Arnau Loro i Aniol Bisquert, acompanyats per en Pau Llorens i l'Eloi Martí, al Portugal O'Meeting, entre Sines i Santiago do Cácem.
 

Posted in Orientació a peu

24febrer

Cursa escolar d'orientació a Sabadell

La Unió Excursionista de Sabadell organitza una altra edició del campionat escolar de Sabadell el 21 de març

Cursa escolar d'orientació a Sabadell
Aprofitant l'empenta del campionat de Catalunya escolar del 2016 que es va organitzar en el mapa de Can Gambús, la secció de curses d'orientació de la UES porta quatre anys seguits organitzant el campionat escolar de
Sabadell. Aquest any torna a fer-ho en el cèntric Parc de Catalunya.

Teniu tota la informació a la web de la cursa web

Posted in Orientació a peu

20febrer

Mesures de la FCOC per promocionar la modalitat de Rogaine

Rebaixa del 60% en la llicència temporal

La Junta Directiva de la FCOC, reunida el passat dilluns dia 17 de febrer de forma extraordinària, va acordar rebaixar un 60% la llicència temporal de la modalitat de Rogaine per tal d’afavorir la participació. La Junta entén que és un primer pas per posar al dia aquesta disciplina que mostra la predisposició de la nova junta amb la Comissió de Rogaine.

La llicència temporal passarà, per tant, de valer 5€ a 2€. L’import que deixarà de pagar el participant es cobrirà mitjançant una subvenció de la Federació. Amb aquest descompte es pretén afavorir la participació abaratint el cost de la inscripció dels no afiliats a la FCOC i assolir un major número d’inscrits. A l’incrementar els orientadors iniciats, a la llarga, es vol assolir més participants.
12febrer

Cursos FCOC 2020

Es publica l’oferta de cursos d’orientació pel 2020

Cursos FCOC 2020

La Federació de Catalana de Curses d’Orientació (FCOC) acaba de publicar el programa de cursos tècnics per aquest any 2020 adreçats als afiliats i coordinats per la direcció tècnica de Pau Llorens. Els cursos s’engloben en 4 apartats que són específics d’iniciació, de nivell mitjà, de nivell alt (clínics) i cursos oficials com el de Tècnic de Nivell 1 en Curses d’Orientació.

Aquests cursos s’iniciaran el proper mes de març i es realitzaran a diferents llocs del territori amb l’objectiu d’agilitzar la participació.

Podeu consultar l’oferta completa de cursos al link

07febrer

Apunt del Termcat sobre les curses d’orientació

El Termcat, Centre de Terminologia en llengua catalana, ha publicat avui un apunt al seu Diccionari de l’Esport sobre les curses d’orientació

Apunt del Termcat sobre les curses d’orientació

Es tracta d’una col·laboració entre el Termcat i la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya que s’ampliarà en el futur amb nou vocabulari.

A part d’una introducció general a l’esport de les curses d’orientació, Termcat defineix algunes de les paraules que utilitzem més habitualment en el nostre esport com balisa, fita de control, punt d’atac, sortida a la caça, talonament o traçador, entre d’altres.
 

Podeu consultar l’article sencer a https://www.termcat.cat/ca/actualitat/apunts/mapa-i-una-bruixola on hi trobareu l’accés al vocabulari que avui s’ha publicat.

<<  6 7 8 9 10 [1112 13 14 15  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook