federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

12març

afectació del COVID-19 al sector esportiu català

Comunicat de la Secretaria General de l’Esport

Comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física en relació a l’afectació del COVID-19 al sector esportiu català

http://esport.gencat.cat/ca/inici/index.html

11-03-2020

En base a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties ransmissibles emergents d’alt risc del dimecres 11 de març, en la qual el Govern ha comunicat que a Catalunya s’ha passat d’una fase de prealerta a fase d’alerta de manera preventiva, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) comunica al sector esportiu català, tant públic com associatiu i privat, el següent:

En primer lloc, recomanem:
- Ajornar o suspendre les competicions i esdeveniments esportius al territori català a partir de dijous 12 de març i amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi.

- Ajornar o suspendre les gales, celebracions i festes de l’esport, ja siguin organitzades per entitats públiques o privades durant el mateix període de temps. 

En segon lloc...

11març

Entrenament PRE-CEO a Sabiñanigo

Els dies 3-4-5 d’abril de 2020 se celebrarà a Sabiñanigo (Aragó) entrenaments per a preparar el CEO2 2020

Entrenament PRE-CEO a Sabiñanigo
La Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC), a través de la seva direcció tècnica, organitza pels dies 3, 4 i 5 d’abril de 2020, a Sabiñánigo (Osca) un seguit d’entrenaments adreçats als integrants/aspirants de les seleccions catalanes, en totes les seves categories, però oberta també a tots els federats de la FCOC i de la FEDO que vulguin millorar la seva condició tècnica. Aquest entrenament es realitzarà just un mes abans del Campionat d’Espanya d’Orientació que es celebrarà en terrenys propers.

Els entrenaments i les curses estaran organitzades pel club IBON i per la FCOC i consistiran enun entrament nocturn el divendres; un cursa de mitja distància amb sortida en massa, un multi-tècnic i una xerrada tècnica el dissabte i un cursa de mitja distància el diumenge.
 

Per més informació podeu consultar el següent document

Posted in Orientació a peu

07març

Campionat de Catalunya de relleus mixtes d’orientació 2020

El pròxim 15 de març al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona

Campionat de Catalunya de relleus mixtes d’orientació 2020
El diumenge dia 15 de març se celebrarà al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el Campionat de Catalunya de relleus mixtes d’orientació. Aquesta cita important del calendari de l’orientació aplegarà a centenars de persones de tot Catalunya que competiran amb els seus clubs en diferents categories: d’infantils a màsters.

Posted in Orientació a peu

03març

El proper 28 de març, arriba el Rogaine del Catllaràs

II prova de Copa Catalana de Rogaine

La segona prova de la Copa Catalana de Rogaine d’enguanyes celebrarà el proper 28 de març al municipi de Sant Julià de Cerdanyola (Alt Berguedà)
i tindrà el seu centre de competició situat al costat de l’ajuntament.

El Catllaràs és una zona relativament desconeguda. Nosaltres hi entrarem per a la conca del Llobregat, i la zona de cursa transcorre des d’una alçada de 960 metres fins a una cota màxima de 1.764  prop del Moixero. Una riquesa de vegetació envejable, ja que els boscos ocupen un percentatge molt alt d’aquesta serra. Al terreny hi ha des de planes amb herba per al bestiar a desnivells sobtats i roques de gran alçada aptes per a l’escalada. Hi ha una xarxa de corriols força àmplia i la vegetació combina fajos amb pi roig i negre, així com algunes zones de castanyers. El mapa original és un mapa fet per a rogaines, però que té incorporades zones de cartografia per a curses d’orientació. No obstant, s’ha mirat de dibuixar la vegetació amb els seus diferents graus de penetrabilitat.

La cursa comptarà amb un total de 40 fites. La sortida s’efectuarà a les 10 hores, i l’entrada al Parc Tancat s’obrirà 40 minuts abans. L’hora màxima d’arribada seran les 16:00 h i a partir de les 16:15h s’oferirà un àpat als participants. A les 16:30h es tancarà l’arribada.
 
Tota la informació a la web de La Nova Fita.

Les inscripcions s’han de fet a la web de l’organitzador, per la que en aquesta ocasió no es podran fer des de la web FCOC. La inscripció amb descompte s’acaba el 17 de març i té un cost de 22€ per persona. A partir del 18 de març serà de 27 € per persona. Els corredors que no tinguin la llicència federativa FCOC o FEDO hauran de contractar una llicència temporal amb un cost de 2 euros (gràcies a la subvenció de la FCOC que cobreix els 3€ restants fins al 5€ habituals). En cas de que sigui necessari, el cost de llogar les pinces SI i de les assegurances, cal pagar-los junt amb les inscripcions.

28febrer

Normativa sobre elements prohibits a franquejar: Què podem i què no podem creuar?

Resum i aclaració dels criteris definits per la Federació Internacional d’Orientació (IOF) sobre els elements prohibits a traspassar en Orientació a Peu

Normativa sobre elements prohibits a franquejar: Què podem i què no podem creuar?
Quan s’està realitzant un cursa, sovint apareixen dubtes: Aquest verd el puc creuar o això està prohibit? Es poden saltar els murs de certa alçada o he de fer la volta? Si estic corrent un sprint he d’aplicar els mateixos criteris que en bosc?

Posted in Orientació a peu

<<  5 6 7 8 9 [1011 12 13 14  >>  
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook